PROMO
MOSTAR PROPERTY MANAGMENT: Vaše nekretnine na globalnim platformama
Manager.ba BiH 24 listopada, 2020
Izvor fotografije:
pexels.com

Prezentacija apartmana i vila na 40+ kanala.

 

GLOBALNA PRISUTNOST  -  Ostvarite prisutnost na svim globalnim prodajnim kanalima!

CHANNEL MANAGER  - Greška za poklapanje rezervacije je svedena na 1%

VIŠE REZERVACIJA - Vaš smještaja vidljiv je milijunima turista diljem svijeta!

24/7 PODRŠKA - Naša korisnička služba dostupna je u svako doba dana i noći!

Naša osnovna djelatnost je kompletno vođenje poslovanja u turističkoj djelatnosti iznajmljivanja nekretnina (kuća, vila, apartmana) u ime i za račun vlasnika koji nisu u mogućnosti ili ne žele ovu djelatnost obavljati sami.

Naše usluge namijenjene su iznajmljivačima koji žele više rezervacija, veću kontrolu i više slobodnog vremena za sebe. Nakon dogovorene suradnje mi na sebe preuzimamo cjelokupnu brigu o oglašavanju, rezervacijama i cijenama – ali svaku vašu sugestiju i prijedlog uvažavamo, i Vi imate posljednju riječ kada je u pitanju Vaša nekretnina! Oglašavamo Vas u skladu s trendovima na tržištu na preko 40 online prodajnih kanala, a sve rezervacije vode se kroz naš kalendar koji se automatski sinkronizira, a koji je dostupan i Vama u svakom trenutku. Naše usluge možete isplatiti kroz samo par rezervacija tijekom godine!

Imate punu autonomiju bez ekskluzivnog ugovora.

Suradnja s nama Vas ne ograničava , možete sami oglašavati i popunjavati vaš smještaj putem svojih prodajnih kanala, Vi od nas dobijete jedan kalendar kojega možete ažurirati i primate rezervacije koje su došle preko vas ili preko nekih drugih izvora.

Ako posjedujete apartman ili kuću za iznajmljivanje, javite nam se bez ikakvih obaveza, rado ćemo vam objasniti prednosti suradnje s Mostar Property Management-om!
 
Web: www.mostarpropertymanagement.com

Mob : +387-63-035-427

Viber/WhatsApp/Mob : +385-91570-0104

E-mail: [email protected]

Facebook : @mostarpropertymanagement

Povezani članci

1