PR DAYS MOSTARIENSIS
Mostar četvrtu godinu domaćin stručnjacima odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija
Manager.ba 06 studenog, 2019

Tema ovogodišnje konferencije je „Kriza i krizno komuniciranje“ koja će biti obrađena kroz više od 60 različitih radova i preko 100 autora.

Studij Odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru organizira 4. međunarodnu znanstveno stručnu konferenciju iz područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija „PR Days Mostariensis“ koja će se održati od 20. do 22. studenoga 2019. u Mostaru.

Tema ovogodišnje konferencije je „Kriza i krizno komuniciranje“ koja će biti obrađena kroz više od 60 različitih radova i preko 100 autora.

„Dosadašnjim radom etablirali smo konferenciju te ona postaje nezaobilazno mjesto u kalendaru znanstvenika i praktičara iz područja odnosa s javnošću i srodnih znanstvenih disciplina. Tema krize i kriznog komuniciranja je danas više nego aktualna te ćemo iz različitih aspekata promatrati krizu i s one znanstvene, ali i sa strane praktičara,“ istaknuo je predsjednik Organizacijskoga odbora prof. dr. Nino Ćorić.

Novost ovogodišnje konferencije je Sajam stručne literature gdje će biti predstavljena djela vodećih nakladničkih kuća iz oblasti odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija, a iz nakladničkih kuća obećavaju sajamski popust prilikom kupovine knjiga. Osim toga bit će održane i promocije knjiga iz navedenih područja.

Studentska sekcija će ove godine okupiti predstavnike sveučilišta iz Banja Luke, Osijeka, Beograda, Dubrovnika i Mostara koji će se natjecati u prezentiranju i analizi krize i kriznog komuniciranja na praktičnim primjerima. Domaćin studentima će biti Studentska udruga odnosa s javnošću Sveučilišta u Mostaru PRUMO.

Organizacijski odbor će i ove godine dodijeliti priznanja pojedincima koji su svojim djelovanjem doprinijeli razvoju odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija u jugoistočnoj Europi.

Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce