EDUKACIJA
MINI MBA: Kako pristupiti krizi i digitalizaciji u isto vrijeme?
Manager.ba/zsemakademija.hr 29 svibnja, 2020
Izvor fotografije:
pixabay.com

U današnje vrijeme koje je pod stalnim pritiskom digitalizacije, svjedoci smo i krize koja je dodatno pojačala potrebu za brzom prilagodbom. Najbolji način za prilagodbu u nadolazećim vremenima je zasigurno MINI MBA program u suradnji ZŠEM-a i ZŠEM – Poslovne akademije.

 

Kroz razgovor s poslovnom zajednicom, u Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta su uvidjeli nepostojanje sličnog programa na našem tržištu, programa koji bi managerima svih razina omogućio da na hrvatskom jeziku poslušaju teme bitne za prilagodbu, a da im pritom teme i trendove predstave predavači i stručnjaci s međunarodnim iskustvom.

SADRŽAJ

Svaka tema sastojat će se od online predavanja koje će se održati uživo i na kojem će polaznici osim predavanja s predavačima moći otvoreno diskutirati o izazovima u vlastitoj okolini.

Osim predavanja, polaznicima je omogućen pristup ebook024 portalu, na kojem mogu pronaći preko 30 e-knjiga u potpunosti povezanih sa predavanjima (vrijednost e-knjiga 4.500,00 HRK).

Uz sve navedeno svima će biti omogućeni dodatni materijali za proučavanje prije i poslije predavanja (analize, case study, video sadržaji).

DIPLOMA

Po završetku programa, polaznicima koji su uspješno završili program bit će dodijeljena Diploma o uspješnom završetku MINI MBA programa.

CIJENA

Cijena programa iznosi 5.000,00 KN + PDV.

U cijenu su uključeni svi materijali potrebni za uspješno prolaženje programa.

Po završetku programa moguće je ostvariti dodatne pogodnosti na programe ZŠEM – Poslovne akademije.

PREGLED MODULA PREGLEDAJTE OVDJE.

Tagovi: