EDUKACIJE
Londonska škola za odnose sa javnošću u Sarajevu spremna za upis nove generacije
Manager.ba/poslovnenovine.ba BiH 22 veljače, 2019
Izvor fotografije:
poslovnenovine.ba

Londonska škola za odnose sa javnošću počinje sa radom u Bosni i Hercegovini, te u 2019. godini upisuje novu generaciju polaznika.

London School of Public Relations (skraćeno LSPR) osnovana je 1992. godine i priznata je od ITOL-a (Institute of Training and Occupational Learning), NUJ-a (The National Union of Journalists) i CPD-a (Continuing Professional Development), te se dolaskom Content, digital i PR agencije Represent Communications na tržište Bosne i Hercegovine, LSPR ponovo vraća u Sarajevo.

 

 

Kroz LSPR Worldwide, osim u Velikoj Britaniji, škola djeluje i u drugim zemljama i trenutno je prisutna u Bjelorusiji, Bugarskoj, Češkoj Republici, Makedoniji, Maleziji, Crnoj Gori, Poljskoj, Ruskoj Federaciji, Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj te u Bosni i Hercegovini.

LSPR je priznata po kvalitetnim i jedinstvenim edukacijskim programima, a specijalizirala se za odnose s javnošću, upravljanje reputacijom, upravljanje krizom, kriznim komuniciranjem, brandingom i marketingom, te u novim modulima društvenim mrežama i digitalnim marketingom.

Program LSPR-a izrađen je u skladu s trenutnim potrebama tržišta i obuhvaća sva potrebna znanja iz pojedinih područja, a svi polaznici nakon predavanja rade završni ispit na osnovu kojeg stječu diplomu.

 

 

“Pored predavača iz regije, sa zadovoljstvom mogu reći da Londonska škola odnosa sa javnošću u Bosni i Hercegovini okuplja naše najbolje eksperte i ekspertice iz ove oblasti. Iskustva sa lokalnog tržišta će svim polaznicima biti od ključnog značaja za primjenu u njihovim svakodnevnim radnim zadacima. Sve što se uči u LSPR-u ima temelje u stvarnome svijetu”, izjavila je Ena Maglić, direktorica agencije Represent Communications Sarajevo.

U 2019. godini Londonska škola za odnose sa javnošću će se održati u periodu od 16. ožujka do 13. travnja u Sarajevu, u hotelu Courtyard by Marriot, a nastava će se održavati subotama.

 

 

Pozivamo Vas da ovog proljeća po Londonskom program unaprijedite vaše znanje novim primjerima iz prakse, sa stručnim predavačima i predavačicama.

Sve dodatne informacije o upisu i program možete pronaći na web stranici www.lspr.ba.

Tagovi:
Video
VIDEO
Kako napraviti poslovni plan: Metoda 10 pitanja
VIDEO
Kako pronaći ideje za biznis?
VIDEO
Maja Miljević: 8 koraka do uspješnog početka biznisa