PROGRAMI RAZVOJA BIZNISA
LINNOVATE I FONDACIJA 787: Prijavi svoju projektnu/biznis ideju
Manager.ba BiH 12 prosinca, 2019
Izvor fotografije:
linnovate.org

Ako ste iz Livna, Tomislavgrada, Kupresa, Drvara, Glamoča, Bosanskog Grahova, Posušja, Širokog Brijega, Stoca, Trebinja, Gruda, Međugorja i okolnih gradova i imate zanimljivu projektnu ili poslovnu ideju, Fondacija 787 vas poziva da se prijavite za sudjelovanje u programu BOLD START koji se realizira uz podršku američke vlade.

 

Da bi dobili priliku za sudjelovanje u ovom programu, kandidati trebaju prisustvovati kvalifikacijskom pitch događaju koji će se održati u Livnu 10.01.2020. godine u Linnovate Tehnološkom parku gdje će predstaviti probleme i rješenja vezane za unapređenje lokalne zajednice.

Za one koje dolaze iz okolnih sredina, Fondacija 787 će refundirati putne troškove na osnovu priloženih računa. 

Po završetku pitch takmičenja u 7 bh. gradova i selekcije najboljih ideja, 30 mladih poduzetnika/ca i lidera/ki, starosti 20 do 35 godina, iz cijele Bosne i Hercegovine dobit će priliku da pohađa devetomjesečni program (veljača/februar - prosinac/decembar 2020. godine), koji će obuhvatiti interaktivne višednevne radionice (ukupno 12 radnih dana), predavanja eksperata, mentorstvo, te individualni i grupni rad na implementaciji predložene ideje.

Pored stjecanja esencijalnog znanja i podrške, sudionici programa će, zahvaljujući nagradnom fondu programa, biti u mogućnosti osigurati financiranje svog projekta ili biznisa koji rješava neki lokalni problem (primjere pronađite u APLIKACIJI).

Kroz ovaj nagradni fond, osigurana su sredstva u iznosu od 45.000 KM za najuspješnije sudionike programa.

Prijave su otvorene do 30.12.2019. godine na: https://forms.gle/kZdiECseXhUGxHyu6 U slučaju bilo kakvih tehničkih poteškoća s prijavom možete nas kontaktirati na  [email protected].

Povezani članci

1

2

Video
VIDEO
Kako izgraditi osobni brend - 5 ključnih elemenata
VIDEO
Hrvatska pjevačica otkriva tajnu rasta La Piela za 500 posto u godinu dana
VIDEO
Mate Rimac: Poznat mi je osjećaj kad puno radiš, a ne znaš hoće li firma preživjeti do idućeg tjedna