DIONICE
Kupite dionice “Facebooka”, “Googlea”, “Applea” u Banjaluci
Manager.ba/capital.ba BiH 09 listopada, 2019
Izvor fotografije:
capital.ba

Brokerska kuća „Eurobroker“ iz Banjaluke u suradnji s renomiranom američkom brokerskom kućom, prva i jedina u Bosni i Hercegovini nudi svojim klijentima mogućnost trgovanja i investiranja na više od 100 svjetskih tržišta.

Eurobroker

To znači da je iz Banjaluke ili bilo kojeg drugog grada  moguće trgovati na Wall Streetu ili na nekoj od poznatih svjetskih burzi i postati vlasnik akcija najvećih kompanija na svijetu kao što su „Facebook“, „Apple“, „Amazon“, „Google“, „Volkswagen“ i slično.

Također, moguće je trgovanje nekim od najpopularnijih indeksnih ETF fondova.

“Eurobroker omogućava svojim klijentima brz, jeftin i jednostavan pristup bilo kojoj svjetskoj burzi uz vršenje brokerskih usluga i usluga investicijskog savjetovanja na stranim tržištima. Omogućili smo svojim klijentima niske troškove i pouzdano izvršenje posla na stranim burzama i jednostavan pristup iz bilo kojeg dijela svijeta kroz suvremena tehnološka rješenja“ ističu u ovoj brokerskoj kući.

Prije donošenja odluke o trgovanju na inozemnim tržištima, poželjno bi bilo posjedovati određeno znanje i iskustvo na tržištima kapitala a ova banjalučka kuća i za to ima rješenje.

Naime, za sve klijente koji se prvi put upuštaju u trgovanje na svjetskim tržištima hartija od vrijednosti, pruža besplatne početne konzultacije u vezi s trgovanjem i investiranjem.

Dodaju kako je procedura omogućavanja trgovanja na inostranim tržištima jednostavna.

Nakon dostavljanja neophodne dokumentacije, popunjavanja neophodnih obrazaca i potpisivanja ugovora, klijentu se otvara brokerski račun za trgovanje na inozemnim burzama i dostavljaju pristupni podaci za brokerski račun i korištenje online platforme za trgovanje.

Više informacija o usluzi trgovanja na inozemnim tržištima kapitala, ali i drugim uslugama, moguće je dobiti na broj telefona 051/230-820, osobno u sjedištu “Eurobroker” a.d. Banja Luka, Kralja Alfonsa XIII 26, Banja Luka i putem internet stranice www.eurobroker.ba/trgovanje/strana-trzista.

Tagovi:
Povezani članci

1

2