TRAŽIŠ POSAO?
KRENI NA POSAO: Započni radni dan u Krašu ili Multiplexu
Manager.ba BiH 28 kolovoza, 2018
Izvor fotografije:
unsplash.com

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom.
No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba

 

1. TRADE MANAGER

 

Imajući u vidu činjenice da je KRAŠ prvi i najveći konditorski proizvođač u jugoistočnoj Europi koji je osnovan 1911. godine u Zagrebu, te na temelju dugogodišnje tradicije i vrhunske kvalitete svojih finih čokolada, pralina, bombona, keksa i vafla, KRAŠ je izgradio svoj prepoznatljivi brand vrhunskog proizvođača, koji proizvode izvozi na sve kontinente svijeta. 

Želite li i Vi dati svoj doprinos uspješnosti poslovanja ove tvrtke, te se svojim znanjem i radnim navikama uklopiti u ugodno i perspektivno poslovno okruženje?

Za potrebe Kraš trgovine d.o.o. Široki Brijeg raspisan je natječaj za popunjavanje sljedećeg radnog mjesta: Trade manager, 1 izvršitelj (Sarajevo).

Prijaviti se možete do 03. rujna 2018. godine. 

 

2. MENADŽER PRODAJE / KOMERCIJALISTA 

 

"EZ" d.o.o. Busovača - Proizvođač sredstava za čišćenje i kozmetike u Bosni i Hercegovini, raspisuje natječaj za radno mjesto: Menadžer prodaje/komercijalista (2 izvršitelja), za područje Zeničko-dobojskog kantona i Kantona Sarajevo.

Aktivnosti koje podrazumijevaju rad komercijaliste, uvjete i potrebne posebne vještine možete pronaći ovdje

Ako se pronalazite na ovoj radnoj funkciji, prijavite se do 11. rujna 2018. godine. 

 

3. OSOBLJE U MULTIPLEKSU I OSOBLJE TEAM LEADER

 

Ukoliko želiš posao, želiš učiti i razvijati se, timski si igrač, odgovoran si i profesionalan, voliš izazove, prijavi se na natječaj koji je raspisao Blitz CineStar d.o.o..

Svoj životopis pošalji na [email protected]

Mjesto rada: Mostar, više izvršitelja

Neki od zadataka koje će zaposlenici obavljati su dnevni poslovi na blagajnama i predvorjima dvorana, prodaja kino ulaznice i robe i sl..

Ukoliko se vidite na ovom radnom mjestu, prijavite se do 21. rujna 2018. godine.

Povezani članci

1

2