PROJEKTI
Kreću završni radovi na hotelu Vidikovac, objavljen tender vrijedan 300.000 KM
manager.ba/akta.ba BiH 16 prosinca, 2020
Izvor fotografije:
akta.ba

Završni radovi između ostalog uključuju zidarske i izolaterske radove, kao i stolarske, fasaderske, molerske i elektroradove.

 

Grad Sarajevo je objavio javni poziv za izbor najpovoljnijeg izvođača završnih radova na izgradnji poslovnog - ugostiteljskog objekta Vidikovac te završnih radova na vanjskom uređenju parcele na lokalitetu Vidikovac - Trebević.

Procijenjena vrijednost nabavke je 300.000 bez PDV-a, a rok za izvođenje radova 30 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao.

Završni radovi između ostalog uključuju zidarske i izolaterske radove, kao i stolarske, fasaderske, molerske i elektroradove.

Postupak nabavke predviđa korištenje e-aukcije i to za kriterij cijene, navedeno je u tenderskoj dokumentaciji.

Ponuđač će u ponudi dostaviti izjavu da će ukoliko bude izabran, prije isplate konačne situacije dostaviti  bezuvjetnu bankovnu garanciju za garantni period u vrijednosti od 10% izvedenih radova s PDV-om, s rokom važnosti 24 mjeseca i rok za ugrađenu opremu + 30 (trideset) dana, računajući od datuma tehničkog prijema objekta tj. dobivanja upotrebne dozvole.

Ponude se mogu slati zaključno sa 6. siječnja/januarom, a također moraju važiti 90 dana, računajući od isteka roka za podnošenje ponuda.

Podsjećamo da je nedavno završena izgradnja prve faze kultnog Vidikovca kojim će Sarajevo dobiti jedno od najreprezentativnijih zdanja s kojeg se pruža najljepši pogled na glavni grad Bosne i Hercegovine.

Grad Sarajevo je ovim projektom zaokružio investicioni ciklus kojem je cilj bio da se Trebević vrati svim Sarajlijama i gostima našeg grada, pokazujući da državne institucije moraju biti među predvodnici u investiranju.

Povezani članci

1

2

Tagovi:
Najnovije vijesti
Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo