SPARK
KONFERENCIJA: 250 startupa, investitora, stručnjaka, inovatora i predstavnika IT firmi u Mostaru
Manager.ba 30 listopada, 2019
Izvor fotografije:
SPARK

Ne planirajte nikakve sastanke ili obaveze i rezervirajte petak, 8.11.2019. za konferenciju na kojoj ćete saznati što je “next thing” u tech i startup svijetu u BiH i šire.

Događaj imena Next Thing okupit će preko 250 startupa, investitora, stručnjaka, inovatora i predstavnika IT firmi u hotelu Mostaru, a pričat i diskutirat će se o budućnosti startupa, investicijama i kapitalu, umjetnoj inteligenciji, pametnim gradovima i još mnogo toga.

O konferenciji

Konferencija Next Thing je novi IT, biznis i startup događaj u Mostaru.

Održat će se u petak, 8.11.2019. od 9 do 16:40 u prostorijama hotela Mostar, a organiziraju je SPARK i Grad Mostar uz potporu partnera i sponzora.

Glavni cilj događaja je okupiti sve pojedince, startupe i tvrtke koji predviđaju nove trendove u poslovnom svijetu, kako bi iste mogli podijeliti međusobno i sa zainteresiranim posjetiteljima.

Konferencija se sastoji od sedam keynote govora, startup natjecanja, poslovnih sastanaka i networkinga.

Svaki od govornika ima ogromno iskustvo u biznisu, bez obzira radilo se o pokretanju vlastitog startupa ili rada u uspješnim korporativnim tvrtkama.

Teme koje će keynote govornici pokriti su poduzetništvo, marketing, prodaja, menadžment, liderstvo, inovacije, pametni gradovi i kultura.

Što očekivati?

Nakon službenog otvorenja konferencije slijedi čak sedam keynote predavanja, na teme poput postavljanja i ispunjavanja poslovnih ciljeva, dizajna i marketinga, životnog puta jednog startupa/firme, ali i uspješnih primjera vođenja firme i zaposlenika, te trendova za pametne gradove i kulturu.

Sve ove teme će pokriti stručnjaci u svojim poljima, poput Slavka Fodora (LotusFlare/PWNRS, Srbija), Paige Rollison (betahaus, Njemačka), ili Darke Bilandžića i Maria Mikić-Vučak (Culex, Hrvatska).

Nakon predavanja osiguran je i ručak za sve posjetitelje, što je idealna prilika za malo networkinga.

Slijedi najzanimljiviji dio - Next Startup x BETAPITCH: startup pitching natjecanje.

Deset startupa koji su prošli predselekciju će predstaviti svoje ideje pred žirijem i time se boriti za vrijedne nagrade.

Osim putovanja u Berlin, najbolji startup u Mostaru će osvojiti 5,000 KM, što će dobro doći pri pokretanju startupa.

Drugi najbolji startup će dobiti 3,000 KM, a treći odlazi sa 1,500 KM.

Dok žiri bira pobjednike, posjetitelji će na pri kraju konferencije moći poslušati dvije panel diskusije na teme “Next Steps for Future Founders in BiH” i “The Funding Landscape”.

Pridružite  se 8.11.2019. za visoko-kvalitetna predavanja, uzbudljive panele, startup natjecanja i jedinstvene mogućnosti umrežavanja.

Događaj je u potpunosti besplatan za sve sudionike zahvaljujući Gradu Mostaru, NSoftu, Sportradaru i Red Bullu, no broj mjesta je ograničen na 200.

Pogledajte cjelokupni program i uhvatite zadnja slobodna mjesta na ovom linku.  

Tagovi: