ZŠEM
Jedna od najvećih privatnih institucija za visoko obrazovanje u regiji
Manager.ba BiH 15 ožujka, 2018

Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM) obrazuje buduće poslovne lidere, ekonomske stručnjake i inovativne poduzetnike. S više od 2000 diplomanata, oko 150 predavača te 1200 studenata, ZŠEM je jedna od najvećih privatnih institucija za visoko obrazovanje u regiji. AACSB akreditacija, stečena 2013. godine uvrstila je ZŠEM u zajednicu 5% najkvalitetnijih poslovnih škola u cijelome svijetu. Za korisnu usporedbu, valja spomenuti kako se u zajednici akreditiranih škola nalaze renomirana sveučilišta diljem svijeta, primjerice Harvard, Yale, Stanford i mnoga druga, čije je standarde sada dostigla i potvrdila Zagrebačka škola ekonomije i managementa.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa tijekom svog rada prepoznata je zbog kvalitete programa, međunarodnih standarda kojih se pridržava, i po statistikama zapošljavanja diplomanata. Poslovna zajednica je među prvima prepoznala kvalitetu našeg rada. Francuski portal Eduniversal proglasio je Zagrebačku školu ekonomije i managementa najboljom poslovnom školom u Hrvatskoj za 2008., 2009., 2010., 2011., 2012., 2013., 2014. , 2015., 2016. i 2017. godinu. Ovo istraživanje sastoji se od ankete, koja ispituje mišljenja dekana poslovnih škola i ekonomskih fakulteta diljem svijeta, u kojem oni utvrđuju najbolje poslovne škole u različitim zemljama.

Sa ZŠEM-a s ponosom ističu kako prema ovom istraživanju ZŠEM nije samo najbolja poslovna škola u Hrvatskoj, već je i jedina uvrštena u kategoriju 4 Palme koja predstavlja izvrsnost top poslovnih škola sa značajnim međunarodnim utjecajem. Eduniversal je prepoznao i kvalitetu Specijalističkih diplomskih stručnih studija (MBA programa), u kojem je nekoliko MBA specijalizacija uvršteno među 200 najboljih na svijetu (Management, Marketing, Financije i bankarstvo, Upravljanje ljudskim potencijalima, Računovodstvo i revizija, Management informacijskih sustava), dok je specijalizacija IZ Kvantitativnih financija uvrštena među 100 najboljih na svijetu. Ipak, kao svoje najveće priznanje, sa ZŠEM-a ističu, je uspjeh njihovih studenata i diplomanata čije uspjehe često prate dnevne tiskovine i poslovni tjednici: od njihovih uspjeha na svjetskim natjecanjima, do inovativnih poduzetničkih ideja. Dekan ZŠEM-a je dr.sc. Đuro Njavro.

Naklada MATE je organizator prezentacija te promotor Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta (ZŠEM-a) za područje Bosne i Hercegovine te Crne Gore.

Na slikama su prezentacije ZŠEM-a u Orašju, Zenici i Žepču. 

Povezani članci

1

2

Najnovije vijesti
Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce