INVESTICIJE
Investicija od 210 milijuna eura: Crna Gora dobiva hotel Ritz Carlton sa 120 hotelskih jedinica i 180 apartmana
Manager.ba/poslovni.hr Regija 23 rujna, 2019
Izvor fotografije:
poslovni.hr

U Crnoj Gori privode se kraju pripreme za početak izgradnje resorta Ritz Carlton Montenegro vrijednog 210 milijuna eura, priopćeno je nakon sastanka Duška Markovića, crnogorskog premijera, s predstavnicima renomiranih svjetskih hotelijerskih kompanija Northstar i Marriott.

Mohamed Al Sager, vlasnik projekta Ritz Carlton Montenegro, rekao je da pripreme za gradnju resorta u Herceg Novom teku zadovoljavajućom dinamikom, da će hotelski operater biti renomirana svjetska hotelska kompanija Marriott, te da su osigurali da u Crnu Goru dođe Ritz Carlton, jedan od njihovih 30 luksuznih brendova.

“Resort Ritz Carlton Montenegro bit će hotel od 300 jedinica, mješovitog modela poslovanja sa 120 hotelskih jedinica i 180 apartmana. Očekuje se da prva faza projekta, u kojoj će biti izgrađen hotel, 113 apartmana i 13 vila te četiri restorana, bude završena na ljeto 2023. godine”, priopćeno je iz vlade.

Premijer Marković je izrazio zadovoljstvo što će kompanije takvog svjetskog ugleda ulagati u Crnu Goru i donijeti ne samo novac, već znanje, iskustva i poslovnu etiku.

Sugovornici su se složili i da takav resort pruža velike mogućnosti za nova radna mjesta za crnogorske građane i razgovarali o uspostavljanju Marriott akademije koja bi omogućila stjcanje novih znanja i vještina za rad u turizmu.

Tagovi:
Video
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce
IVAN ŠIMIĆ, HERTRONIC
I uspješan poduzetnik i vrstan književnik
Savjeti