IMENOVANJA
Imenovan Nadzorni odbor Hrvatskih pošta Mostar
manager.ba/dnevni.ba BiH 21 svibnja, 2021

Vlada FBiH dala je prethodnu suglasnost Skupštini privrednog društva RMU Banovići d.d. Banovići za razrješenje vršitelja dužnosti člana Nadzornog odbora, zbog isteka razdoblje na koji je imenovan.

 

Dana je i prethodna suglasnost za imenovanje Amira Brigića za v.d. člana Nadzornog odbora ovog društva, do okončanja natječajne procedure, a najduže na tri mjeseca.

Federalna vlada dala je prethodnu suglasnost Nadzornom odboru Feroelektra d.d. Sarajevo za razrješenje direktora ovog društva, zbog isteka mandata.

Također, dana je prethodna suglasnost za imenovanju SenadaSmajića za v. d. direktora, do okončanja natječajne procedure, a najduže do dvanaest mjeseci.

Izmjenom postojećeg Rješenja, za člana Povjerestva za Program javnih investicija FBiH imenovan je Damir Morić.

Vlada FBiH donijela je Rješenje o formiranju Interresorne radne grupe za saradnju sa iseljeništvom s ciljem adresiranja prioritetnih mjera i oblasti u kontekstu iseljeništva u FBiH, u sastavu Sead Kopić (predsjednik), Sead Lisak, Munevera Bećirović, Ajša Softić, Asim Pandžić, Eldara Šoše, Toni Čuljak, Zdenko Perić i Tomislav Lukić (članovi), te MersidaHaverić (koordinator).

Imenovan je Koordinacijski tim za borbu protiv trgovine ljudima FBiH u sastavu Irhan Džambić (koordinator), Elvira Kurešepi (zamjenik koordinatora), Suada Salkić, Irenko Matijević, Emira Dizdarević, Olivera Tadić, Goran Jurčić, ArbenMurtezić i AmelaEfendić (članovi).

Federalna vlada je dala prethodne suglasnosti za razrješenje vršitelja dužnosti članova Nadzornog odbora JP Hrvatske pošte d.o.o. Mostar, zbog okončanja natječajne procedure, kao i da na ove dužnosti, na razdoblje od četiri godine, budu imenovani Snježana Zelenika, Nerma Čolaković – Prguda, Zoran Landeka, Mirjana Bošnjak, Silvija Brčić i Dijana Pejić.

Povezani članci

1

Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo