„ZA LJEPŠI MOSTAR“
GKM: Asocijacija poduzetnika Hercegovine u još jednoj akciji čišćenja
Manager.ba BiH 24 srpnja, 2018
Gospodarska komora Grada Mostara
Izvor fotografije:
Gospodarska komora Grada Mostara

Gospodarska komora (GKM) grada Mostara u petak, 20. srpnja 2018. godine, organizirala je ekološku akciju "Za ljepši Mostar". Uspješno je odrađeno čišćenje Trim staze na Bijelom Brijegu, poznatijeg naziva Trimuša.

Prvobitna ideja je bila urediti razdjelnice nekih gradskih ulica, prometnice i zelene površine te na razne načine oplemeniti izgled grada Mostara.

No, za početak GKM će raditi na uređenju: Šetnice, Trim staze, prometnice Vojno Mostar i parka na raskrižju Avenija i Dubrovačke ulice.

S komunalnim poduzećem je dogovoreno da se u skorije vrijeme pronađe odgovarajući prostor na istočnom dijelu grada koji bi se uključio u ovaj projekt.

 

Uspješna akcija čišćenja

 

Druga po redu akcija čišćenja opet se pokazala uspješnom, budući da je Trimušu uređivala skupina djelatnika poduzeća Aluminij d.d. Mostar, članovi Udruge "Građanska inicijativa zajedno za Trimušu" i volonteri.

Veliku podršku su pružile i komunalne službe grada u odvozu prikupljenog otpadnog materijala.

 

Foto: Bljesak.info

 

Za čišćenje Trimuše potrebna samo dobra volja 

 

Potrebni alat, rukavice i vrećice, osigurani su od strane organizatora, tako da je građanima za čišćenje Trimuše bila potrebna samo dobra volja.

Podsjećamo, Gospodarska komora je početkom godine imala prvu akciju čišćenja u naselju Bijeli Brijeg te na području Univerziteta.

GKM zajedno sa svojim članicama, vanjskim suradnicima te partnerima nastoji osigurati da ovaj grad ljepše izgleda. 

 

Foto: Bljesak.info

 

- Zahvaljujemo svima koji su se odazvali akciji čišćnja, te radom i dobrom organizacijom doprinijeli da ista bude uspješno realizirana, poručuju organizatori. 

Priprema se program obnove sprava za vježbanje na Trim stazi, u čemu se također očekuje suradnja, kako članica Gospodarske/privredne komore grada Mostara, tako i drugih zainteresiranih organizacija i pojedinaca.

Povezani članci

1

Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce