OD TRAVNJA
Gdje će sve RyanAir letjeti iz Sarajeva
Manager BiH 29 studenog, 2023
Izvor fotografije:
ilustracija Manager.ba

Niskotarifni zračni prijevoznik Ryanair objavio je kako počinje s radom u Sarajevu i od travnja uspostavlja izravne zračne linije iz Sarajeva za Geteborg, London, Bruxelles, Memmingen i Milano.

 

Predstavnici Ryanaira i Međunarodnog aerodroma u Sarajevu (MAS) na zajedničkoj konferenciji za medije na MAS predstavili su planove buduće suradnje.

Direktor MAS Alan Bajić je rekao kako njihova vizija i misija biti vodeća zračna luka u Bosni i Hercegovini koji je usporediv s najboljim regionalnim i europskim zračnim lukama, svakim danom postaje sve realnija.

- Ryanair uvodi izravne letove iz Sarajeva do pet izuzetno atraktivnih europskih destinacija, povezuje Sarajevo s Londonom, Bruxellesom, Milanom, Geteborgom i Memingenom i u tom procesu pruža Bosni i Hercegovini još veće turističke mogućnosti - istaknuo je Bajić.

Podsjetio je da je uspješna realizacija tog projekta rezultat podrške Vlade SŽ s Ministarstvom gospodarstva i Turističkom zajednicom SŽ, koje je raspisalo javni poziv koji se fokusirao na stimuliranje pokretanja strateških ruta, s ciljem povećanja broja turista u SŽ i Bosni i Hercegovini, kao i podršku Vlade Federacije BiH i Ministarstva prometa i komunikacija FBiH.


Manager.ba

Povezani članci

1

2

Tagovi:
Video
ALISA GEKIĆ, LINK
LiNK je kreirao više od 4.000 radnih mjesta
"IMAM IDEJU" - MARIJA ĆEŠKIĆ
Coralov "Marshal plan" i branding Hercegovine mogu biti rješenje
IVICA JAKIĆ
Od fotografa glazbenih zvijezda do vizionara goriva budućnosti
Savjeti