OD GRAČANICE
Fortuna marketi šire se u Federaciju BiH
Manager BiH 31 ožujka, 2023

Na samom početku marketi su bili prehrambenog tipa no od 2020. godine počeli su sa razvojem Home centara u kome se nalazi asortiman neprehrane


Fortuna marketi otvorit će prodajni objekt u Gračanici. Do sada su marketi bili locirani na teritoriji Republike Srpske no novim objektom započinju širenje i u Federaciji BiH. 

Za potrebe novog objekta raspisali su oglas za prijem radnika a traže trgovce, poslovođe marketa, blagajnike, mesare, magacionere, higijeničare.

U oglasu su naveli da nude mogućnost dobre zarade, prijatno radno okruženje, fleksibilno radno vrijeme te individualni set ličnih beneficija za zaposlene.

 

Trgovački lanac Fortuna marketi koji uspješno posluje u okviru kompanije Leburić komerc već više od 10 godina, za sada ima 16 marketa Fortuna raspoređenih u 9 gradova. Među njima su mali marketi od 150, ali i veliki tržni centri površine 12.000 metara četvornih.

Na samom početku marketi Fortuna su pretežno bili prehrambeni marketi. Od 2020. godine smo počeli sa razvojem Home centara u kome se nalazi asortiman neprehrane.

 

Biznis.info / Manager.ba

Najnovije vijesti
Video
ARSLAN MESIHOVIĆ
Čovjek u kiltu proizvodi najuzbudljivije pivo u regiji
UGROŽENA PITKA VODA U HERCEGOVINI
Čuvajmo jame naše jer one pune čaše
IMAM IDEJU
Fascinantno zanimanje urara