KOMPANIJE
Euro Roal formirao Steel centar za usluge sječenja i obrade obojenih metala
Manager.ba/akta.ba BiH 01 lipnja, 2020
Izvor fotografije:
akta.ba

Euro Roal d.o.o. u svojim pogonima u Doboj Jugu formirao je vlastiti Steel Centar za usluge sječenja i obrade obojenih metala od  inoxa, aluminija, bakra, bronze i mesinga.

 

“S našim novim Steel Centrom postajemo puno brži i efikasniji prema kupcima koji rade CNC obradu metala, odnosno kupcima koji rade industrijski program obojenih metala. Proširili smo asortimana u dijelu inox i aluminijskih šipki. U našem lageru dostupne su šipke od inoxa promjera fi3 mm do fi 250 mm, od aluminija promjera fi10 mm do promjera fi 200 mm u raznim kvalitetama zavisno od potrebe tržišta. Također, proširili smo asortiman na aluminijske pločevine u kvalitetama aluminija (7075,5083,2017,6082) debljine od 8 mm do 90 mm. Vršimo i usluge brušenja inox flahova, kvadratnih i pravokutnih cijevi. Istovremeno sve ovo donosi i nova radna mjesta”, pojasnio je Admir Djedović direktor kompanije Euro Roal.

 

Kompanija trenutno posjeduje tri vrste mašina za usluge obrade i sječenja obojenih metala.

1.      CNC AUTOMATSKA PILA za rezanje šipkastih materijala do promjera fi350

2.      NC mašina za rezanje aluminijske pločevine s mogućnosti rezanja alu - lima debljine do 70 mm, dimenzije ploča 1520x3020 mm

3.      Usluga brušenja Inox flaha, kvadratnih i pravokutnih cijevi s maksimalnim kalibrom brušenja 100x100 mm, a pravokutnih 100x200 mm.

Ova članica Hifa Grupacije je lider na tržištu i jedan od najvećih distributera aluminijskih  konstrukcijsko - građevinskih profila u Bosni i Hercegovini.

Svoje poslovanje Euro Roal  je diverzificirao u dva pravca. Prvi pravac obuhvata prodaju industrijskog asortimana, u što spadaju “Odjel Inox, Aluminijska industrija, s bakrom, bronzom i mesingom“.

Drugi pravac je prodaja konstrukcijsko – građevinskog asortimana u koji se ubrajaju “Odjel Aluminij konstrukcije“,  „Odjel PVC LB.Profili, Okovi, Polikarbonati, Plexiglas Forex i WPC Deckinga“, kao i “Odjel dijelova za sekcijska garažna vrata”.

Povezani članci

1

2

Tagovi:
Video
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce
IVAN ŠIMIĆ, HERTRONIC
I uspješan poduzetnik i vrstan književnik
Savjeti