MOSTAR
ENERGIJSKA EFIKASNOST- prilika za građane?
Manager.ba/vecernji.ba 20 veljače, 2018

Nastavlja se niz od šest radionica o energijskoj učinkovitosti namijenjenih svim zaineteresiranim građanima Mostara.

Cilj ovih radionica je promovirati projekte energijske učinkovitosti, predstaviti načine i mogućnosti smanjenja računa i potrošnje energije u gradovima i domaćinstvima, a sve i kako bi se umanjio utjecaj prekomjerne potrošnje energije na okoliš i potakne prijelaz na korištenje čiste energije.

Govoreći o pametnom i efikasnom korištenju energije ponajprije trebamo imati na pameti dvije stvari: zaštitu okoliša i uštedu novca. Energijska učinkovitost donosi ekonomske, socijalne i ekološke koristi stanovništvu. Promocijom obnovljivih izvora energije i povećanjem energijske učinkovitosti želimo smanjiti emisije ugljikovog dioksida koje uzrokuju klimatske promjene i zagađenje zraka. Koraci koje poduzimamo danas će utjecati na emisije ugljikovog dioksida u sljedećim desetljećima i život budućih generacija.

Pozivamo Vas da dođete na VEČER S GRAĐANIMA, da zajedno prodiskutiramo o temi “Energijska efikasnost/učinkovitost – prilika za građane?“

Večer s građanima će se održati u četvrtak 22 velječe 2018. godine u 18.00 sati u Centru za kulturu Mostar.

O energijskoj učinkovitosti i njenim koristima s građanima će razgovarati Darko Knezović, Koordinator za projekte energijske efikasnosti, Grad Mostar.

„Večeri s građanima“ su besplatne konzultacije i edukacije koje CRP i EFEKT mreža uz podršku Grada Mostara nude građanima Mostara.

"Dođite da u ugodnom okruženju uz osvježenje, prodiskutiramo o navedenoj temi", stoji u priopćenju.

Najnovije vijesti
Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo