NOVOSTI
Elektroprivreda BiH traži firmu za uvođenje usluge e-računa
Manager.ba/akta.ba BiH 07 studenog, 2019
Izvor fotografije:
akta.ba

Kako je navedeno u tenderu mobilna aplikacija treba biti funkcionalna kako bi se mogla koristiti za kartično plaćanje računa za električnu energiju.

Elektroprivreda BiH uvodi uslugu e-računa. U cilju realizacije pomenutog projekta objavila je tender kojim poziva kompanije na iskazivanje interesa za suradnju radi uvođenja kartičnog plaćanja putem mobilne aplikacije računa za električnu energiju.

Kako je navedeno u tenderu mobilna aplikacija treba biti funkcionalna kako bi se mogla koristiti za kartično plaćanje računa za električnu energiju.

Također, aplikacija treba da bude javno dostupna Google Plav i iOS App Store servisima, da ima jednostavnu prijavu korisnika putem Gmaila, Facebooka ili email adrese i lozinke, jednostavnu prijavu e-računa EPBiH putem šifre potrošača, jednostavno pohranjivanje detalja platne kartice, automatsko pripremanje uplatnice za plaćanje posljednjeg izdatog računa za električnu energiju, obavještavanje korisnika o pripremljenoj uplatnici za plaćanje računa za električnu energiju, mogućnost korekcije iznosa za plaćanje,  jednostavan proces plaćanja, pregled plaćenih iznosa, te pregled statusa nagrade za lojalnost.

U tenderu su pozvana sva pravna lica koja se bave pružanjem ovih usluga da iskažu interes za realizacijom navedenih inovativnih rješenja za prijavu korisnika na uslugu e-račun EPBiH.

Potencijalni ponuđači treba da dostave opis tehničkog rješenja prikaz demo verzije, prijedlog marketinške kampanje, vremenski slijed implementacije...

Rok za prijem zahtjeva je 13. studenog/novembra ove godine.

Više informacija OVDJE.

Povezani članci

1

2

Video
Specijalna bolnica Sv. Katarina
Centar za bolesti kralježnice - Liječenje prijeloma i ozljeda kralježnice
NOBEL CORPORATION
Kako je Tornado izbrisao sramotni grafit u Mostaru
Specijalna bolnica Sv. Katarina
Iskustvo pacijenta – prevencija iznenadne srčane smrti
Savjeti