USPJEH NOVOG SPORTSKOG TURNIRA
Dvije mostarske bolnice u završnici gospodarskih susreta
Manager.ba 17 rujna, 2018

U uzbudljivoj završnici malonogometnog dijela turnira, u sklopu Prvih sportskih susreta gospodarskih djelatnika Grada Mostara, momčad KB dr. Safet Mujić svladala je poslovnu ''konkurenciju'', sastav Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, rezultatom 3:1, čime je ovaj zanimljivi turnir, kao novi mostarski sportski događaj, uspješno zaključio svoju prvu sezonu. 

 

 

Riječ je o projektu koji je pokrenula skupina mladih entuzijasta, okupljenih oko novoosnovane Udruge Kolektiv Mostar, čiji predsjednik Dario Juka nije krio zadovoljstvo uspjehom ovoga prvog bitnog iskoraka u javnost.

- Naša je težnja da ovi susreti prerastu u tradiciju, a ohrabruje nas izvrstan odziv mostarskih gospodarstvenika, kao i puna potpora koju smo dobili od Sportskog saveza Grada Mostara, na čelu s njihovim predsjednikom Hasanom Šišićem koji je i otvorio naše trodnevne susrete. Željeli smo, na razini cijelog grada, gospodarskim subjektima omogućiti, u zdravomu natjecateljskom duhu, ekipne "sudare", ujedno zabavu i druženje. Riječ je o istinskom team - buildingu njihovih zaposlenika koji su strastveno branili boje svojih poduzeća, darovavši mostarskim ljubiteljima sportskih turnira besplatnu zabavu i uživanje za cijelu obitelj – komentirao je Juka, nakon uručenja pehara i medalja najboljima.

 

 

Inače, na mostarskom Sportskom centru Kantarevac, od petka od nedjelje, u šest disciplina (mali nogomet, mini odbojka, potezanje konopa, šah, tavla i pikado) snage su odmjeravali zaposlenici poduzeća: BHANSA, Sveučilište u Mostaru, Elektroprivreda HZHB, Mladež HDZ-a BiH, Sveučilišna klinička bolnica Mostar, City Group Mostar, Sportska udruga KB dr. Safet Mujić, Keš Mostar i Binvest Mostar.

 

 

Prva dva mjesta u i u ženskoj i u mješovitoj mini odbojci osvojili su SKB Mostar i BHANSA, dok su isti sastavi zamijenili mjesta na tronu nakon potezanja konopa.

Najbolja dvojica u pikadu bili su Ante Pavličević i Zoran Pehar, djelatnici SKB-a Mostar.

U tavli su prvo i drugo mjesto također zauzele mostarske bolnice i to Ana Skender iz SKB-a Mostar prvo, a Adis Kapetanović iz KB dr. Safet Mujić drugo mjesto.

Na koncu, u šahovskoj strategiji najuspješnijima pokazali su se predstavnici BHANSA-e, čiji je Čedo Simanović ovjenčan zlatom, a Davor Šaravanja srebrom.

- Ukupni pobjednici, s najviše osvojenih medalja, djelatnici su SKB-a Mostar, a slijede ih BHANSA i KB dr. Safet Mujić – kazao je Juka, zahvalivši se od srca sudionicima, sponzorima, medijima i Sportskom savezu na prepoznavanju ove ideje koja pretendira biti simbolom rujanskih događanja u gradu na Neretvi.

Inače, Susreti su imali i humanitarni karakter, te je sav prihod od roštiljade namijenjen pomoći liječenju teško oboljeloga sugrađanina Zorana Kandića Koketa. 

 

 

O Udruzi i Susretima moguće je doznati više na www.udrugakolektiv.com i na Facebook stranici Udruga Kolektiv Mostar.

Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce