"NAŠE PUTOVANJE POČINJE"
Druženje s trudnicama ponovno oduševilo Mostarke
Manager.ba BiH 21 siječnja, 2019

Više od stotinu trudnica na jednom mjestu uživalo je u edukativnim predavanjima, poklonima, nagradama, te bogatom programu koji je održan u hotelu Mepas u sklopu projekta Edukativno druženje s trudnicama ''Naše putovanje počinje'', a u organizaciji mostarske kompanije Sfera i Poliklinike Vitalis

Druženje je u petak spunilo očekivanja trudnica s područja Mostara i šire.

Bilo je riječi o temama koje su bitne za svaku trudnicu, od trudnoće, pripreme za porod, samog poroda, do brige za novorođenče.

Doktori i stručnjaci koji su održavali prezentacije na zanimljiv i edukativan način, prenijeli su svoje znanje, savjete i korisne informacije. S druge strane, trudnice su imale mnogo upita, te se tako razvio i dijalog, a sve u cilju pružanja potrebnih informacija i savjeta.

 

 

Na druženju su se predstavile i respektabilne kompanije iz ove branše koje su svojim prezentacijama i izložbenim dijelom prezentirale sve beneficije svojih proizvoda.

Trudnice su tako imale priliku vidjeti i čuti sve na jednom mjestu. 

 

 

Trudnice su dobile vrijedne poklone i nagrade koje su obezbjedili sponzori i partneri projekta, a glavnu nagradu obezbjedila je kompanija Farmaduks iz Posušja, inače jedan od sponzora druženja.

Sretnu trudnicu darovala je jastukom za dojenje.

Svaka trudnica je dobila i poklon kupon -50% na ginekološki pregled i trudnički paket labaratorijskih nalaza, te -30% na Srebrnu zdravstvenu karticu Poliklinike Vitalis. Također, jedna trudnica je osvojila i srebrenu karticu ove poliklinike.

Kompanija Sfera darovala je časopis Roditelj, jedini stručni časopis za uspješan odgoj djece u BiH.

Sponzori projekta su: Pampers, Nifty, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Milupa, A-Twin sa proizvodom Child Life, Sebamed, Solgar, Farmaduks sa proizvodom MAM, Berlin Chemie sa proizvodima Anaftin Baby i Espumisan L, Bayer sa proizvodom Bepanthen, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Tosama sa proizvodima To.To., El Pharma sa proizvodom Femibion.

Partneri: Medimpex sa proizvodom Mollers, Sarajevski kiseljak sa proizvodom Mg Mivela, Džajić commerce sa proizvodom Hamanek, Nectar sa proizvodom Frutek, Pharma S sa proizvodom Pro Balans Baby i PrenataS i Nobel Corporation

 

 

Sudjelovanje na ovim druženjima je besplatno, a prijaviti se možete putem facebook stranice Roditelj.

Inače, projekt se održava kvartalno po gradovima: Mostar, Sarajevo, Banja Luka.

Naredno druženje zakazano je za veljaču u Sarajevu.

 

  • Connect Agencija
  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • Connect Agencija