20 GODINA RADA
Dental Centar Marković otvorio suvremenu ordinaciju u Sarajevu
Manager BiH 02 lipnja, 2023

Dental Centar Marković proteklog tjedna otvorio je potpuno novu i suvremeno opremljenu ordinaciju na Bulevaru Meše Selimovića 17A u Sarajevu. Ovakav iskorak u poslovanju dolazi u vrijeme kada ovaj prestižni stomatološki centar obilježava 20 godina uspješnog rada.

 

Oralno zdravlje je sastavni dio općeg zdravlja i važan faktor ukupne kvalitete života, a širok i blistav osmijeh prvi utisak koji ostavljamo. Istraživanja pokazuju da više od 60 posto ljudi stvara utisak o osobi na osnovu njenog osmijeha, dok je čak78 posto reklo da je upravo osmijeh ono što prvo primijete kod osobe prilikom upoznavanja.

"Naš tim čine stručnjaci s višegodišnjim iskustvom koji u svom radu primjenjuju najsavremenija znanja stomatologije i dentalne tehnike, koristeći, pri tom, tehnologiju posljednje generacije. Hiljade zadovoljnih osmijeha naša su najbolja referenca, a sa posebnim zadovoljstvom pozivamo naše trenutno i buduće klijente da nas posjete na novoj lokaciji koja je kruna 20 godina našeg rada", istakao je Davor Marković, osnivač Dental Centra Marković, jedini ovlašteni demonstrator IPS e.max sistema pune keramike renomiranog svjetskog proizvođača Ivoclar Vivadent, te dodao kako u sklopu Ivoclar Academy u BiH rade edukaciju i drugim ordinacijama i dentalnim laboratorijama u zemlji i istočnoj Europi.


Davor Marković, osnivač centra

Poliklinika Dental Centar Marković ima 5 stomatoloških ordinacija u kojima uz visokokvalitetnu opremu i vrhunski tim stručnjaka nudi pacijentima preciznu i efikasnu uslugu.

U sklopu poliklinike se nalazi i dentalni laboratorij, print&miling te edukacijski centar Ivoclar Academy Bosna i Hercegovina. Dentalni laboratorij koristi najnoviju tehnologiju i opremu kako bi osigurali izradu visoko kvalitetnih protetskih rješenja, kao što su krunice, mostovi, implantoprotetika, mobilna protetska pomagala i dr.

 


Dental Centar Marković

Print & Milling centar jedini je ove vrste u BiH, opremljen posljednjom generacijom 3D printera Sisma i CNC glodalica, te pruža usluge 3D printanja metalnih restauracija, plastičnih modela, zatim usluge CNC glodanja restauracija od različitih materijala kao sto su titanium, Cocr, PMMA, wax te glodanje individualnih titanium abatbenata.

Ivoclar Academy BiH je jedinstveno mjesto za stručno usavršavanje i unapređenje znanja iz područja stomatologije. Svojim programom edukacije i različitim seminarima, centar pruža stomatolozima i dentalnim tehničarima mogućnost da se upoznaju s najnovijim tehnikama i tehnologijama u svijetu stomatologije.

ao jedna od najprestižnijih stomatoloških poliklinika u regiji Dental Centar Marković na jednom mjestu nude širok spektar dentalnih usluga od rutinskih pregleda do najkompleksnijih zahvata. Uz preventivnu i estetsku stomatologiju, DCM nudi i vrlo sofisticirane i efikasne metode ortodoncije, protetike kao i implantologije i dječije stomatologije. Ono što pacijenti posebno izdvajaju jeste vrhunski tim stručnjaka koji im svaki put garantira prekrasan osmijeh.

Posjetite Dental Centar Marković na adresi Bulevar Meše Selimovića 17A u Sarajevu ili zakažite svoj termin za prekrasan osmijeh već danas putem telefona 033/592-805, email adrese [email protected] ili direktno putem web stranice www.dentalcentar.ba.


PR / Manager.ba

Video
Željko Kiauta, poduzetnik iz Francuske
Od nogometnih škola Veleža i Lyona do platforme Sportiw
DAVORIN VIDAČKOVIĆ, GUMA M
Izazov je i užitak voditi tvrtku simbol automobilske branše
IVICA SIVRIĆ, REDAH
Javni sektor je često u sukobu umjesto u partnerstvu s privatnim