DOMAĆI MODNI BREND
Danial S predstavio novu kolekciju kožnih jakni za zimu 2018/2019.
Manager.ba BiH 15 listopada, 2018
Izvor fotografije:
Danial S

U petak je u konferencijskoj sali u sklopu firme Koteks iz Tešnja organizirano ugodno druženje sa ženama s područja općine Tešanj, te je predstavljena i nova kolekcija prepoznatljivog brenda „Danial S“.

Inače,“Danial S“ je domaći modni brend koji u svojoj ponudi uvijek nudi najbolje kada je u pitanju kožna jakna, jer je rađena od kvalitetnog materijala prirodne kože i prirodnog krzna, a posebno se ističe po naglašenoj ženstvenosti i stilu.

Modeli su namijenjeni običnoj ženi, ali i poslovnoj, sofisticiranoj i elegantnoj dami.

Novi modeli su već u prodaji, kako za dame tako i za muškarce, u prodajnom salonu Koteks Tešanj.

Na prezentaciji je svaka žena imala priliku probati neki od novih modela i na taj način se uvjeriti u kvalitetu proizvoda ove modne kuće.

 

 

„Danial S“ proizvodi, pored ženskih odjevnih predmeta, vrlo zanimljive muške odjevne predmete, od kože i tekstila, kao i velik i raznovrstan asortiman kožne galanterije. 

Vrhunska kvaliteta i dizajn imperativ su ove modne kuće, a prenošenje elemenata bosanske nacionalne, kulturne baštine u suvremeni modni izraz, jedno je od osobenosti ove kompanije.

U okviru svoje maloprodajne mreže, proizvode plasiraju u preko 20 prodajnih objekata širom Bosne i Hercegovine, a njihovi se proizvodi izvoze i u Njemačku, Sloveniju, Srbiju, Hrvatsku i Makedoniju.

Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce