CONNECTO 2020
Connecto 2020 – vaša prilika za širenje poslovanja i osvajanje novih tržišta
manager.ba/intera.ba 17 srpnja, 2020
Izvor fotografije:
intera.ba

Connecto 2020, jedinstven događaj koji organizira INTERA Tehnološki Park, okupit će poduzetnike iz bosanskohercegovačke dijaspore, domaće poduzetnike, ulagače i predstavnike velikih poduzeća iz čitave Europe, veleposlanstva i relevantne državne institucije, s ciljem sklapanja novih poslova i partnerstava, osiguranja investicija i osvajanja novih tržišta za bh. proizvode i usluge. 

 

Očekuje se da će dogovoreni poslovi putem Connecto 2020 predstavljati značajan poticaj bh. gospodarstvu, postaviti snažne temelje za saniranje ekonomskih posljedica pandemije Covid-19 i izgradnju bolje budućnosti za gospodarstvo u BiH. 

Investicije, kontakti i širenje poslovanja

Glavni cilj konferencije je uočiti nove zajedničke poslovne prilike te dogovoriti poslove i poslovna partnerstva unutar i preko granica. 

Poduzetnici iz dijaspore će imati priliku čuti dragocjene informacije o domaćim proizvodnim i uslužnim kapacitetima te mogućnostima za izravne investicije s posebnim naglaskom na mikrolokacijsko investiranje.  

Domaći poduzetnici će moći iskoristiti vrijedne prilike za širenje poslovanja na međunarodno tržište i pronalazak investitora u cilju unaprjeđenja postojećih djelatnosti.   

Partnerstva domaćih i poduzetnika iz dijaspore za svjetsko tržište

Glavni događaj Connecto 2020 bit će središnja konferencija koja će se održati u utorak, 28.7.2020. godine. Zbog posebnih okolnosti uzrokovanih pandemijom Covid-19, ovogodišnja konferencija će se održati „online“, putem internetskih platformi.

Kroz panel raspravu te niz prezentacija i pozitivnih priča o prilikama za razvoj poslovanja, potrebama različitih tržišta i mogućnostima sklapanja partnerstava, domaća poduzeća će imati priliku naći novi prostor za svoje proizvode i usluge na tržištu. 

Središnja konferencija će poduzetnicima iz BiH i dijaspore otvoriti prostor za prepoznavanje novih prilika za poslovanje, investicije te plasman proizvoda i usluga kako na bh., tako i regionalno, EU i svjetsko tržište.

Tako Connecto 2020 može odigrati važnu ulogu za poticaj ubrzanog razvoja bh. gospodarstva.   

 

Izravni B2B kontakti i potencijal za konkretne dogovore o suradnji, investicijama te plasmanu roba i usluga                

Nakon programa konferencije, Connecto 2020 će se nastaviti kroz B2B sastanke koji se mogu zakazati prema utvrđenoj satnici 28., 29. i 30.7.2020. godine. Svi zainteresirani poduzetnici moći će, putem platforme za online komunikaciju, ostvariti izravne kontakte s potencijalnim partnerima, suradnicima i investitorima iz inozemstva te poslovne dijaspore BiH. 

Osigurajte svoje mjesto na Connecto 2020

INTERA Tehnološki Park poziva sve zainteresirane predstavnike poslovne dijaspore i domaće poduzetnike da, putem prijave na Connecto 2020, uzmu učešće u događaju koji je usmjeren na pokretanje novog poglavlja u gospodarstvu Bosne i Hercegovine. 

Svi zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji i B2B sastancima mogu dobiti više informacija o događaju i registrirati se na linku, izraditi svoj poslovni profil te rezervirati sastanak s drugim poduzećima. 

Ovogodišnje izdanje konferencije i B2B sastanaka INTERA Tehnološki Park organizira uz financijsku podršku sponzora HT Eroneta i Hrvatske pošte Mostar te pokrovitelja Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, GIZ-a kroz projekt Inovacija i digitalizacija u MSP u BiH i USAID-a kroz projekt Diaspora Invest.

Tagovi:
Video
VIDEO
Kako izgraditi osobni brend - 5 ključnih elemenata
VIDEO
Hrvatska pjevačica otkriva tajnu rasta La Piela za 500 posto u godinu dana
VIDEO
Mate Rimac: Poznat mi je osjećaj kad puno radiš, a ne znaš hoće li firma preživjeti do idućeg tjedna