KOMPANIJE
Compact Invest predstavio "Sarajevo Waves" na sajmu nekretnina u Abu Dhabiju
Manager.ba/indikator.ba Svijet 18 travnja, 2018

Bosanskohercegovačka kompanija Compact Invest predstavila je projekat "Sarajevo Waves" na najvećem sajmu nekretnina u svijetu koji održava se od 17. do 19. aprila u Abu Dhabiju. 

Ovogodišnji sajam okupio je učesnike iz 62 države svijeta, a očekuje se više od 200.000 posjetilaca. Veliki broj kompanija iz cijelog svijeta došao je na sajam da bi što bolje predstavili svoj projekt i privukli što više interesanata.

Predstavnici Compact Investa na čelu sa investitorom Sultanom Alhannahom i direktorom odjela za marketing i prodaju Khaledom Ruyazqatom predstavili su projekat “Sarajevo Waves”, stambeno poslovni kompleks na Ilidži (Otes), koji nudi kvalitetan život u prirodnom okruženju.

– Cilj odlaska na sajam je predstaviti BiH kao turističku destinaciju sa komforom i kvalitetom življenja. Smatramo da je BiH jedna od najljepših destinacija svijeta, a sajam u Abu Dhabiju idealna je prilika da svijetu na jednom mjestu predstavimo ljepote Bosne – saopćili su predstavnici ove kompanije.

Nagradom Asocijacije arhitekata Bosne Hercegovine za realiaciju projekta za 2015. godinu, istaknuli su, potvrđeno je da rade domaći projekat na svjetskom nivou.