POZITIVAN PRIMJER
Bh. direktor nagradio devet najuspješnijih radnika sa 20.000 KM
manager.ba/biznisinfo.ba BiH 17 prosinca, 2020
Izvor fotografije:
biznisinfo.ba

Kako se navodi u priopćenju, riječ je o tradicionalnom nagrađivanju najuspješnijih radnika.

 

Direktor kompanije EFT-Rudnik i termoelektrana (RiTE) “Stanari” Savo Mirković nagradio je ukupnim iznosom od 20.000 KM devet radnika iz različitih organizacionih cjelina koji su pokazali izuzetnu posvećenost radnim zadacima i ostvarili zapažene rezultate u tekućoj godini, priopćeno je iz ove kompanije.

Kako se navodi u priopćenju, riječ je o tradicionalnom nagrađivanju najuspješnijih radnika, a prvonagrađenom je uručen vaučer od 5.000 KM.

Iz ove kompanije navode da je uručenje vaučera, zbog nepovoljne epidemiološke situacije prouzrokovane virusom korona, upriličeno u krugu najužeg rukovodstva i najuspješnijih radnika.

Predstavnici Sindikalne organizacije EFT-RiTE “Stanari” će, povodom Dana rudara, organizirati i uručenje jubilarnih nagrada za radnike s 20 i 30 godina staža i prigodnim poklonima nagraditi kolege koje su tijekom 2020. godine ostvarile pravo na penziju.

Povodom novogodišnjih praznika, djeci radnika koja imaju do 10 godina bit će podijeljeni novogodišnji paketići, a jedan dio paketića, namijenjen djeci iz socijalno ugroženih porodica, bit će uručen Centru za socijalni rad Stanari, navedeno je u priopćenju.

  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • Connect Agencija
  • Connect Agencija
  • LRC d.o.o. Sarajevo
Povezani članci

1

2

Tagovi: