SAJAM GRAMES-DEMI 2018
„Zlatna libela“ po drugi puta u rukama mostarskog Nobela
Manager.ba BiH 20 ožujka, 2018

Dugogodišnje iskustvo i znanje u oblasti koju zastupa, tvrtka Nobel Corporation iz Mostara potvrdila je i ove godine na 22. Međunarodnom sajmu građevinarstva i elektro-mašinske industrije “Grames-Demi 2018” u Banja Luci, dobivši nagradu "Zlatna libela u oblasti elektro industrije". Na spomenutom sajmu sudjelovalo je oko 100 izlagača iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Austrije i Kine.

Nobel Corporation na sajmu je predstavio vrhunsko grijanje Atlantic (konvektori i radijatori), Atlantic bojlere na čijem se grijaču ne skuplja kamenac, filtere i sisteme za filtriranje vode, te Ekofriend sisteme za uštedu vode i energije.

Sajam je za posjetitelje bio otvoren od 14. do 17. ožujka 2018. godine.

„Iako tvrtka Nobel na ovom sajmu izlaže sa dugogodišnjom tradicijom, svaka nova godina donosi nove izazove i pospješuje naš rad i djelovanje na jedan viši nivo. Značajan broj posjeta dokaz je da građani iz godine u godinu pokazuju sve veći interes za našim proizvodima. Dolaskom na naš štand imali su priliku vidjeti i tehnički presjek bojlera Steatite Turbo sa njegovim sastavnicama. Riječ je o prvom bojleru s keramičkim grijačem na bh tržištu na kojem se ne stvara kamenac – inovativna tehnologija iz Francuske. I ovim putem se zahvaljujem organizatorima i stručnoj komisiji koji su nam dodijelili 'Zlatnu libelu' u oblasti elektroindustrije, upravo zbog neupitne kvalitete radijatora Solius Digital i bojlera Steatite Square Turbo“, kazao je Sanjin Topić, direktor prodaje.

Dodao je i da je sve veći interes za filterima i sistemima za filtriranje vode, te Ekofriend sistemima za uštedu vode i energije, čijim se instaliranjem ostvaruju uštede i do 70 posto. 

„Tijekom našeg boravka u Banja Luci, u hotelima smo realizirali i 14 uspješnih stručnih prezentacija Ekofriend sistema za uštedu vode i energije. Sve veći značaj također dobivaju i ionski omekšivači vode za koji su posebno zainteresirane tvrtke koje se svakodnevno susreću s pojavom kamenca u vodi.", dodao je Topić. 

Podsjećamo, tvrtka Nobel Corporation je dobitnik nagrade „Zlatna libela“ 2016. godine. 

Povezani članci

1

2

Video
Željko Kiauta, poduzetnik iz Francuske
Od nogometnih škola Veleža i Lyona do platforme Sportiw
DAVORIN VIDAČKOVIĆ, GUMA M
Izazov je i užitak voditi tvrtku simbol automobilske branše
IVICA SIVRIĆ, REDAH
Javni sektor je često u sukobu umjesto u partnerstvu s privatnim