NOBEL CORPORATION
Želite li uključiti grijanje prije nego što dođete kući? Atlantic WiFi konvektori i radijatori dostupni na bh. tržištu
manager.ba/nobel.ba BiH 22 listopada, 2021
Izvor fotografije:
nobel.ba

Kao renomirani stručnjak za toplinsku udobnost, Atlantic ulaže znatne napore u razvoj inovativnih rješenja. Zato je povezivanje u središtu naše vizije u godinama koje dolaze.

 

COZYTOUCH je aplikacija za daljinsko upravljanje vašim uređajima za toplinsku udobnost sa pametnog telefona ili tableta.
Daljinsko povezivanje i upravljanje radijatorima, bojlerima, toplinskim pumpama i ventilacijskim sustavima.

U današnjem svijetu povezivanje i daljinsko upravljanje kućanskim aparatima postaje sve važnije i popularnije. 

Slijedom toga, Atlantic s ponosom predstavlja svoju novu paletu povezanih proizvoda, Nobel Corporation iz Mostara, kao njihov zastupnik, donosi ih na tržište BiH.

Kao renomirani stručnjak za toplinsku udobnost, Atlantic ulaže znatne napore u razvoj inovativnih rješenja. Zato je povezivanje u središtu naše vizije u godinama koje dolaze.

Atlantic je razvio aplikaciju Cozytouch koja omogućuje daljinsko povezivanje i upravljanje vašim uređajima putem pametnog telefona ili tableta.

Inovativan i moćan, Cozytouch može upravljati kompatibilnim grijanjem prostorija, grijanjem vode, toplinskim pumpama i proizvodima za ventilaciju.

Uz COZYTOUCH možete:

  • Upravljajte svojim uređajima za toplinsku udobnost kad god i gdje god želite pomoću jedne aplikacije
  • Prilagodite udobnost svog doma svojim potrebama
  • Pregledajte i analizirajte svoju uštedu energije
  • Isključite aparate kad ste vani

 

Saznaj više o aplikaciji Cozytouch na www.cozytouch.fr

 

Cozytouch aplikacija ima dvije opcije protokola ovisno o uređajima koje koristite:

 

Prednosti

Pomoću Cozytouch aplikacije uređaji se mogu daljinski nadzirati kako bi se postigla optimalna udobnost i maksimalna ušteda energije.

Rješenje prilagođeno korisniku, aplikacija za pametne telefone ili tablete Cozytouch omogućuje vam jednostavno sinkroniziranje svih vaših kompatibilnih uređaja, praćenje njihove dnevne potrošnje energije i kontrolu njihovih postavki.

Snažan u zaštiti korisničkih podataka, Cozytouch radi sa sigurnom naredbom tipki za provjeru autentičnosti i sigurno upravlja vašim podacima o proizvodima i parametrima navika.

 

 

Upravljajte svojim uređajima kad god i gdje god želite pomoću jedne aplikacije

Želite li uključiti električne radijatore prije nego što dođete kući? Upravljate kvalitetom zraka u svom domu. COZYTOUCH vam omogućuje sve ovo i još mnogo više, poboljšavajući vaš svakodnevni život.

 

 

Isključite uređaje kad ste vani

Zaboravili ste isključiti uređaj prije izlaska iz kuće? COZYTOUCH vam donosi mir, jer nikada niste predaleko od kuće da biste prilagodili svoje uređaje. Planirate povratak kući, a pritom osigurajte svoju udobnost i izbjegavajte nepotrebnu potrošnju energije.

 

 

Pregledajte i analizirajte svoju uštedu energije

COZYTOUCH je aplikacija koja olakšava pregled vaše potrošnje energije i zna kada je najbolje vrijeme za uštedu energije.

 

Prilagodite udobnost svog doma svojim potrebama

Ne trebate brinuti ako želite temperaturu od 19 °C u dnevnoj sobi, 20 °C u uredu i 16 °C u spavaćoj sobi. Pomoću COZYTOUCH možete podešavati temperature sobu po sobu i proizvod po proizvod. COZYTOUCH vam omogućuje da prilagodite udobnost svog doma svojim potrebama.

WiFi uređaje možete istražiti na sljedećem linku: https://nobel.ba/proizvodi/atlantic-grijanje/wifi-radijatori-i-konvektori/

Povezani članci

1

Video
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce
IVAN ŠIMIĆ, HERTRONIC
I uspješan poduzetnik i vrstan književnik
Savjeti