DUHOVITA KAMPANJA
Škoda u Francuskoj lansirala kampanju u kojoj se ruga samoj sebi, ali i svim svojim kritičarima
Manager.ba/media-marketing.com Svijet 31 kolovoza, 2018

Škodin povratak u 90-e podsjeća nas koliko su bili ružni Škodini modeli automobila, ali još bitnije, podsjeća nas na naše vlastite stilske promašaje. 

Škoda je u Francuskoj lansirala novu kampanju s kojom se mnogi mogu identificirati, prije svega sama Škoda koja se u oglasu ruga samoj sebi, ali i drugima.

Akne, fudbalerke, očajni stilski izbori i nezaobilazna glazba tvore prilično preciznu sliku 90-ih godina, a spot na kraju šalje jasnu poruku svim Škodinim kritičarima koji i danas vole podsjetiti na to koliko su njihovi automobili bili ružni 90-ih.

„I vi ste vjerojatno bili prilično ružni tada, zar ne“, podsjeća ih ovaj brend.

Oglas je kreirala agencija Rosapark iz Francuske, koja se zaista potrudila da cijela atmosfera spota odiše devedesetima, od korištenih vizuala i glazbe, do samog stila snimanja.

Na kraju spota Škoda zorno prikazuje koliko je njihov dizajnerski tim evoluirao od tada, efektno razbijajući argumente svih onih kritičara koji su i danas zapeli u devedesetima prošlog stoljeća.

Jedinstvena i samorugajuća priroda oglasa ima za cilj ojačati poziciju ovog brenda kao „game-changer-a“ na francuskom tržištu zasićenom tipičnim auto oglasima.

Oglas „Moche Dans Les 90s“ („Ružni 90-ih“) pojavljivat će se na digitalnim kanalima, a korisnici Twittera moći će poslati fotografiju sebe ili svojih prijatelja u Škodu, a za to će biti nagrađeni sa profilnom fotkom potpuno u duhu 90-ih.

Povezani članci

1