GRANTOVI
Četvrt milijuna za razvoj malog gospodarstva u ZHŽ
Manager.ba/civilnodruštvo.ba 18 lipnja, 2019
Izvor fotografije:
civilnodruštvo.ba

Ministarstvo gospodarstva Zapadnohercegovačke županije objavilo je Javni poziv za odabir korisnika sredstava za poticanje razvoja malog gospodarstva utvrđenih županijskim proračunom za 2019. godinu, u iznosu od 250.000 maraka.

Javni poziv se raspisuje u sklopu Programa utroška sredstava za poticanje razvoja malog gospodarstva te županije kojim se osiguravaju bespovratna poticajna financijska sredstva za:

  1. subvencioniranje dijela obračunatih troškova kamate po kreditima odobrenim u komercijalnim bankama za nabavku osnovnih sredstava, opreme, ili novog dijela opreme, za kupnju, izgradnju, proširenje ili uređenje poslovnih objekata, financiranje investicija za rast i razvoj subjekata malog gospodarstva (gospodarska društva i obrtnici),
  2. promociju i razvoj lokalne zajednice i malih poduzetnika, unaprjeđenje turističke infrastrukture i jačanje kapaciteta lokalnih pružatelja usluga u ugostiteljstvu i turizmu, fokusirajući se na integrirani turistički razvoj i nove male poduzetnike u sektoru turizma,
  3. podršku razvoju inovacija do novog proizvoda.

 

Javni poziv otvoren je do 30. studenoga ove godine ili do utroška sredstava planiranih za poticaj, priopćeno je iz Ministarstva gospodarstva ŽZH.

Svi podnositelji zahtjeva moraju dostaviti popunjen obrazac za zahtjev (prijavu), koji će biti objavljen na web stranici Ministarstva gospodarstva ŽZH.

Sve dodatne informacije mogu se tražiti u Ministarstvu - Sektor trgovine, turizma i poduzetništva ili na telefon 039/682-162, od 12-14 sati, te na e-mail adresu: [email protected].

Povezani članci

1

2

Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce