ZŠEM

ZŠEM pokreće suradnju s talijanskom svjetski poznatom platformom

Najbolja hrvatska poslovna škola, ZŠEM, ovim je sporazumom napravila veliki iskorak u području inovacija i digitalizacije te ujedno dobila priznanje budući da je sklapanjem sporazuma prepoznata od vodeće europske inovacijske platforme kao  relevantan partner koji potiče digitalnu transformaciju te izvodi obrazovne programe prema najvišim svjetskim standardima.

 

Hrvatski

Mato Njavro preuzima vodstvo ZŠEM-a

Početkom siječnja/januara 2021. dr. sc. Mato Njavro stupio je na dužnost dekana Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) zamijenivši na toj poziciji osnivača i dugogodišnjeg dekana dr.sc. Đuru Njavru.

 

Mato Njavro godinama je stjecao obrazovanje i radno iskustvo širom svijeta, a u jednom periodu bio je i prodekan za međunarodne odnose ZŠEMa odgovoran za povezivanje s vodećim međunarodnim obrazovnim institucijama i poslovnom zajednicom.

Hrvatski

Tko su mlade snage ZŠEM-a?

Mladi tim koji je bogato iskustvo stekao u Hrvatskoj i u inozemstvu, te u korporativnom i akademskom sektoru, značajno pridonosi konstantnoj inovativnosti i digitalizaciji ZŠEM-a.

 

Surađuju sa studentima kroz nastavu i interaktivne projekte, a kolege na ZŠEM-u znaju ih kao digital natives.

Matea Hanžek, trenutno je doktorandica na University of Brighton u Engleskoj te uz razne projekte u turizmu predaje Turizam i Marketing na ZŠEM-u.

Hrvatski

Teretana, kafić, living room... BRUTALAN novi smještaj za studente! Je li ovo najsuvremeniji kampus u Zagrebu? FOTO

Nova akademska godina - novi kampus. I to kakav...

 

Novu akademsku godinu studenti i profesori ZŠEM-a (Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta) započet će na modernome kampusu. 

Škola se seli u jednu od najnovijih i najmodernijih VMD-ovih zgrada u Vukasovićevoj ulici, blizu Ilice na Črnomercu.

Hrvatski

ZŠEM: Prvi put u Hrvatskoj održan potpuno online prijamni ispit!

ZŠEM već dvadeset godina sustavno koristi e-learning i LMS (Learning Management System) koji omogućava dostupnost nastavnih materijala svih kolegija svim studentima i nastavnicima.

 

Zagrebačka škola ekonomije i managementa je u subotu, 18. travnja/aprila, po prvi puta u Hrvatskoj organizirala i provela potpuno ONLINE prijamni ispit.

Prijamni ispit prošao je iznimno uspješno, bez tehničkih poteškoća, kašnjenja ili odgoda.

Hrvatski

ZŠEM je treća najbolja poslovna škola istočne Europe

Zagrebačka škola ekonomije i managementa iznimno je ponosna što je primila priznanje za treću najbolju poslovnu školu istočne Europe po istraživanju Eduniversala. Kvaliteta rada ZŠEM-a potvrđena je i AACSB akreditacijom i time je Škola uvrštena među 5% najboljih poslovnih škola u svijetu. U svojih šesnaest godina rada škola broji više od 2800 diplomanata, 1200 studenata i oko 150 izvrsnih predavača.

Hrvatski