ZŠEM

Mato Njavro preuzima vodstvo ZŠEM-a

Početkom siječnja/januara 2021. dr. sc. Mato Njavro stupio je na dužnost dekana Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) zamijenivši na toj poziciji osnivača i dugogodišnjeg dekana dr.sc. Đuru Njavru.

 

Mato Njavro godinama je stjecao obrazovanje i radno iskustvo širom svijeta, a u jednom periodu bio je i prodekan za međunarodne odnose ZŠEMa odgovoran za povezivanje s vodećim međunarodnim obrazovnim institucijama i poslovnom zajednicom.

Hrvatski

Tko su mlade snage ZŠEM-a?

Mladi tim koji je bogato iskustvo stekao u Hrvatskoj i u inozemstvu, te u korporativnom i akademskom sektoru, značajno pridonosi konstantnoj inovativnosti i digitalizaciji ZŠEM-a.

 

Surađuju sa studentima kroz nastavu i interaktivne projekte, a kolege na ZŠEM-u znaju ih kao digital natives.

Matea Hanžek, trenutno je doktorandica na University of Brighton u Engleskoj te uz razne projekte u turizmu predaje Turizam i Marketing na ZŠEM-u.

Hrvatski

Teretana, kafić, living room... BRUTALAN novi smještaj za studente! Je li ovo najsuvremeniji kampus u Zagrebu? FOTO

Nova akademska godina - novi kampus. I to kakav...

 

Novu akademsku godinu studenti i profesori ZŠEM-a (Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta) započet će na modernome kampusu. 

Škola se seli u jednu od najnovijih i najmodernijih VMD-ovih zgrada u Vukasovićevoj ulici, blizu Ilice na Črnomercu.

Hrvatski

ZŠEM: Prvi put u Hrvatskoj održan potpuno online prijamni ispit!

ZŠEM već dvadeset godina sustavno koristi e-learning i LMS (Learning Management System) koji omogućava dostupnost nastavnih materijala svih kolegija svim studentima i nastavnicima.

 

Zagrebačka škola ekonomije i managementa je u subotu, 18. travnja/aprila, po prvi puta u Hrvatskoj organizirala i provela potpuno ONLINE prijamni ispit.

Prijamni ispit prošao je iznimno uspješno, bez tehničkih poteškoća, kašnjenja ili odgoda.

Hrvatski

ZŠEM je treća najbolja poslovna škola istočne Europe

Zagrebačka škola ekonomije i managementa iznimno je ponosna što je primila priznanje za treću najbolju poslovnu školu istočne Europe po istraživanju Eduniversala. Kvaliteta rada ZŠEM-a potvrđena je i AACSB akreditacijom i time je Škola uvrštena među 5% najboljih poslovnih škola u svijetu. U svojih šesnaest godina rada škola broji više od 2800 diplomanata, 1200 studenata i oko 150 izvrsnih predavača.

Hrvatski

Međunarodna suradnja na prvom doktorskom studiju na ZŠEM-u

U svibnju 2018. godine započinje prvi doktorski studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) u suradnji sa Sheffield Hallam University (SHU). Novi je to i važan iskorak naše institucije u kojemu će prva grupa polaznika pohađati studij u trajanju od četiri godine. Prve dvije godine doktorskog studija sastoje se od četiri modula nakon čega slijede dvije godine namijenjene istraživanju i doktorskoj disertaciji. 

Tri modula izvodit će se na ZŠEM-u, kandidati se upisuju na SHU te po završetku dobivaju diplomu tog Sveučilišta. 

Hrvatski