WizzAir

Wizz Air uvodi liniju prema Tuzli

Kao dio ovih novih protokola, tijekom leta, kabinsko osoblje i putnici moraju nositi zaštitne maske, a kabinsko osoblje i rukavice.

 

Wizz Air, vodeći niskobudžetni avioprijevoznik u centralnoj i istočnoj Europi, danas je saopćio da je dodao i Tuzlu u svoju široku mrežu linija. Počevši od srpnja/jula, putnici će moći putovati s aerodroma u Salzburgu u Tuzlu, Beograd, Larnaku, Kijev, Bukurešt i Skoplje.

Hrvatski

WizzAir zbog daljeg širenja u BiH traži kabinsko osoblje u Tuzli

WizzAir objavio je oglas kojim traži novo kabinsko osoblje na Međunarodnom aerodromu Tuzla zbog planirane daljnje ekspanzije u Bosni i Hercegovini. 

Očekuje se da će niskocjenovni avioprijevoznik potpisati novi četvorogodišnji ugovor sa upravom aerodroma Tuzla u prvoj polovini ove godine, za period studeni 2019 - studeni 2023. godine. 

Novim sporazumom o suradnji, Wizz Air će u svoju tuzlansku bazu dodati treći avion. 

Hrvatski

ŠIRENJE POSLOVANJA U EUROPI: U posljednjih 12 mjeseci prevezeno 30 milijuna putnika

Wizz Air, jedna od aviokompanija sa najbržom stopom rasta u Europi i vodeći niskotarifni avioprijevoznik u centralnoj i istočnoj Europi, postigao je novi rekord po broju putnika u svojoj povijesti. Na osnovu najnovijih statističkih podataka o prometu, kompanija je u proteklih 12 mjeseci prevezla više od 30 milijuna putnika, dok je poslovanje širom Europe poraslo za 24 posto u odnosu na prethodni period. 

Hrvatski