vodopad Kravice

Vodopad Kravica: Od ulaznica zaradili preko 2,5 milijuna KM

Odlukom je utvrđeno da se ulazna karta za posjetitelje na lokalitetu Kravice izdaje isključivo preko fiskalnog računa, koji ujedno predstavlja ulaznu kartu.

 

Javno poduzeće Parkovi d.o.o. Ljubuški od prodaje ulaznica za vodopad Kravice tijekom prošle godine uprihodili su 2.663.303 KM, stoji u financijskom revizorskom izvještaju za 2019. godinu.

Ukupni poslovni prihodi ostvareni su u visini od 4.706.271 KM i čine ih prihodi od prodaje učinaka i ostali poslovni prihodi.

Hrvatski

Američki časopis proglasio vodopad Kravice među 20 najljepših mjesta u Europi

Poznati američki turistički časopis Conde Nast Traveller uvrstio je vodopad “Kravice” kod Ljubuškog među dvadeset najljepših mjesta u Europi.

“Sigurno ste čuli za vodopade iz Nacionalnog parka Krka u Hrvatskoj, ovi vodopadi su toliko popularni da je ograničen broj posjetitelja. Ali na sreću, u BiH ima mnogo prelijepih vodopada u kojima također možete uživati. Posjetite smaragdne vodopade koji su skriveni u predivnim zelenim šumama”, stoji u opisu na stranici ovog poznatog časopisa.

Hrvatski

U ovoj godini očekuje se prihod od 1,520.000 KM

Prekrasni vodopad Kravica u Ljubuškom odavno je poznat, međutim, postupno postaje prepoznatljiv turistički brend koji privlači sve više turista, ali shodno tome donosi i zaradu.

Prošla sezona je bila jako uspješna, a, prema dosadašnjim pokazateljima, ovogodišnja bi ju mogla nadmašiti.

Vodstvo i djelatnici JP Parkovi iz Ljubuškog, koji upravlja i gospodari Kravicom, očekuju da će broj posjetitelja koji su lani posjetili Kravicu biti premašen, a shodno tome i prihodi koji se od tih posjeta ubiru.

Hrvatski