priznanje

Prirodna voda Leda je "must have" proizvod

U konkurenciji 400 brendova koje je predložila istraživačka agencija Nielsen, koja na tržištu BiH djeluje od 2006. godine, trgovci BiH su putem online upitnika odabrali, a In Store magazin organizirao izbor TOP 100 proizvoda koji trebaju biti na policama svih trgovina u državi, ali i svakom domaćinsvu.

Hrvatski

Coca-Cola HBC B-H Sarajevo peti put potvrdila status Poslodavca Partnera

Foto: Nela Bučević, direktorica Odjela za ljudske potencijale za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju primila je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana uprave tvrtke SELECTIO.

 

Coca-Cola HBC B-H Sarajevo već petu godinu zaredom učestvuje u projektu Certifikat Poslodavac Partner i iznova potvrđuje svoju predanost visokim standardima kad je u pitanju upravljanje ljudskim potencijalima.

Hrvatski

Mlada Mostarka osvojila prvu nagradu Europskog društva za humanu genetiku

19-godišnja Sabina Vinković, Mostarka je koja je upravo završila Gimnaziju Mostar i uspješno se upisala na Prirodno-matematički fakultet Univerziteta u Sarajevu.

Sabina je dobitnica prve nagradu Europskog društva za humanu genetiku (ESHG), sa sjedištem u Beču, za godišnji rad o temi koja se ticala genetike u sportu.

Hrvatski

Rade Bošnjak europski najmenadžer

U organizaciji Direkcije europske neovisne agencije za izbor i promoviranje najmenadžera Bosne i Hercegovine, jugoistočne i središnje Europe, a po odluci europskog neovisnog žirija, jučer je u hotelu Holiday u Sarajevu, Radi Bošnjaku, direktoru Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ uručena prestižna međunarodna nagrada “Europski najmenadžer 2018.”.

Hrvatski

Priznanja otvaraju vrata za investitore u Bijeljini

Priznanje uglednog svjetskog ekonomskog časopisa koji je Bijeljinu ocijenio kao najpoželjniju lokalnu zajednicu za investiranje i privredni razvoj na prostoru Srpske, ali i sertifikat BFC koji grad posjeduje, a koji bi ove godine trebalo da bude obnovljen, otvorit će vrata brojnim investitorima.

Prestižni londonski list “Financial times” svrstao je Bijeljinu na drugo mjesto liste deset malih europskih gradova najisplativijih za poslovanje u 2018-2019. godini, dok je Republika Srpska u kategoriji malih europskih regiona budućnosti zauzela deveto mjesto.

Hrvatski

CNN svrstao Zagreb na popis najboljih božićnih sajmova na svijetu

Zagreb je već dvije godine za redom proglašen najboljim adventom u Europi, a i ove godine je jedan od glavnih favorita za osvajanje tog prestižnog zimskog priznanja.

Advent u Zagrebu dobio je još jedno priznanje. Ovoga puta, CNN uvrstio je glavni grad Hrvatske među 15 najboljih božićnih sajmova na svijetu, a kao jedan od glavnih razloga navode božićni tramvaj koji djecu vozi kroz centar grada u pratnji Djeda Božićnjaka i njegovih vilenjaka.

Hrvatski

McCann Worldgroup “Agencijska mreža godine”

Četvrti put u posljednjih pet godina McCann Worldgroup, u čijem sastavu je i McCann Sarajevo, proglašena je agencijskom mrežom godine na najznačajnijem festivalu oglašavanja centralne i istočne Europe, Golden Drum.

Tako je prvi put u povijesti zabilježeno da je jedna agencija dobila ovo prestižno priznanje toliko puta zaredom; 2013., 2014. i 2016. godine, dok je 2015. McCann Worldgroup Rumunija proglašena agencijom godine.

Hrvatski