posao.ba

PROČITAJTE tko je proglašen za TOP 10 poslodavaca u BiH za 2019. godinu

U Domu oružanih snaga Bosne i Hercegovine u Sarajevu sinoć je održana svečana ceremonija dodjele priznanja "Najpoželjniji poslodavac u BiH za 2019. godinu", koja se već 13. put organizira u organizaciji kompanije Kolektiv – Posao.ba

Za najpoželjnijeg poslodavca u Bosni i Hercegovini za 2019. godini, četvrtu godinu zaredom, izabrana je kompanija dm-drogerie markt d.o.o. Sarajevo.

Hrvatski

ODLIČNO POZNAJEŠ NJEMAČKI JEZIK I ZANIMA TE RAD OD KUĆE? Imamo posao za tebe!

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom. No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba.

Hrvatski

Jeste li izabrali Najpoželjnijeg poslodavca u BiH?

Najnovije istraživanje koje je proveo portal Posao.ba pokazuje da je Bosancima i Hercegovcima najvažniji kriterij na radnom mjestu dobri međuljudski odnosi (42%), na drugom mjestu priznanje za obavljen rad (24%), dok je tek na trećem mjestu novac, tj. visina primanja (19%).

Poslodavac koji se bavi time kako se osjeća njegov radnik na radnom mjestu, neupitno će biti Najpoželjniji.

Hrvatski