Novak Đoković

Đokovića će u Banjaluci dočekati novoizgrađeni teren i Adria Tour selo

Đoković je osnovao turnir Adria Tour kako bi pomogao igračima da se vrate u kondiciju nakon nekoliko tjedana nakon natjecanja.

 

U Banjoj Luci se pripremaju za organizaciju egzibicijskog teniskog turnira Adria Tour i ugošćavanje Novaka Đokovića i ostalih tenisača 3. i 4. srpnja/jula, a za što će biti izgrađeni tereni u Parku Mladen Stojanović.

Hrvatski

PREKO MILIJUN PREGLEDA: Đoković odgovarao na najtraženije pojmove o sebi na Google-u

YouTube kanal WIRED, sa preko 5 milijuna pretplatnika i sa sjedištem u New Yorku, ima poznatu emisiju Autocomplet interview, gdje poznate osobe odgovaraju na najčešće tražene pojmove o njima na tražilici Google.

Ovaj put donosimo emisiju gdje je gost bio Novak Đoković, poznati srpski tenisač.

Čak je dobio zadatak da kaže nešto na srpskom i hrvatskom jeziku.

U kratkom roku, video je pregledan preko milijun i sto tisuća puta.

Pogledajte sami:

 

Hrvatski

Jeste li vidjeli ĐOKOVIĆEVU fotografiju iz HRVATSKE – turist ili influenser kojeg bi svatko poželio? (FOTO/VIDEO)

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković nakon spektakularne pobjede u finalu i osvajanja Wimbledona odmor je potražio u Hrvatskoj gdje je krajem prošlog mjeseca boravio sa suprugom Jelenom.

Da je to tako, njegovi fanovi su saznali jer se na društvenim mrežama pojavila snimka na osobnom Instagram profilu najboljeg tenisača svijeta sa Korčule.

Na snimci se vidi kako u društvu supruge i prijatelja u neformalnoj i opuštenoj atmosferi uživa uz čuvenu klapu i hit Olivera Dragojevića.

Hrvatski

Evo koliko Lacoste godišnje plaća Đokoviću

Novak Đoković je prije nešto više od godinu dana promijenio glavnog sponzora i iz “Uniqloa” prešao u “Lacoste”.

Đoković se nakon pet godina koliko je proveo kao najveći ambasador japanske kompanije odlučio na promjenu i obvezao se na suradnju s francuskim gigantom.

Pošto detalji ugovora nisu objavljeni, spekuliralo se da je jedan od najunosnijih u povijesti ‘bijelog sporta’, a nakon velikog uspjeha na Wimbledonu i četvrte titule otkriveno je o kojoj se sumi radi.

 

Hrvatski