interlogistic

Direktor Interlogistica: Sa pozajmljenim novcem od rođaka iz Amerike pokrenuo biznis

U posao su ušli s pozajmljenih 14.000 dolara od rođaka iz Amerike, a presudna je kako kaže Nedžad bila rečenica: "Ako uspijete, vratit ćete jedan dan, ako propadnete halal vam bilo".

 

Priča direktora kompanije Interlogistic, Nedžada Turnadžića slična je mnogim drugim poduzetnički pričama, ali opet toliko različita jer se sve dešavalo spletom raznih okolnosti koje su se redale jedna za drugom.

OD VLASENICE DO SARAJEVA

Hrvatski

SARAJEVO: Logistički centar "Interlogistic" otvara carinsko skladište u naselju Stup

Skladište će biti opremljeno Pro-Team sigurnosnim sistemima i nalazi se na adresi Pijačna 14 A1.

 

Interlogistic logistički centar uskoro otvara carinsko skladište u naselju Stup.

Građevinski radovi su u punom jeku, potvrdio je za poslovni portal Akta.ba direktor pomenute kompanije, Nedžad Turnadžić.

Skladište će biti opremljeno Pro-Team sigurnosnim sistemima i nalazi se na adresi Pijačna 14 A1.

Firma PH+Inženjering  je izvođač radova.

Hrvatski

Interlogistic pokreće uslugu "Sarajevo Moving"

Interlogistic d.o.o. Sarajevo pokreće uslugu “Sarajevo Moving” tj.organiziranje selidbi, osobnih stvari iz Sarajeva za cijeli svijet, kao i obratno.

"Poseban osvrt će nam biti rad sa međunarodnim organizacijama i ambasadama i selidbama zaposlenika istih. Naziv 'Sarajevo Moving' će biti projekt, kao ijedna posebna organizacijska jedinica špedicije Interlogistic", kazao je Nedzad Turnadžić, direktor kompanije.

Hrvatski

Interlogostic iz 30 zemalja svijeta dopremio opremu za novi hotel u Sarajevu

Interlogostic nastavlja svoju uspješnu misiju. Ovog puta povjerenje im je povjereno od strane aparthotela Bosmal Arjaan by Rotana za koji su uspješno dopremili opremu iz 30 zemalja svijeta.

Nedžad Turnadžić, direktor kompanije Interlogistic za Akta.ba je kazao kako su sretni i ponosni što su uspjeli odgovoriti na ovaj zadatak.

Hrvatski