biznismeni

Bogati Ukrajinac kupio talijanski otok

Ugovor vrijedan više od 10 milijuna eura sklopljen je 17. srpnja/jula između predstavnika bogatih obitelji iz Pijemonta i Ligurije, kojima od sedamdesetih godina prošlog stoljeća pripada otok Galinara, i kompanije Galinet iz Monte Karla, iza koje stoji čovjek čiji se osobni podaci u potpunosti poklapaju s 42-godišnjim Aleksandrom Boguslajevom, navodi portal “Corriere dela Sera”.

 

Sin ukrajinskog poduzetnika i političara Vjačeslava Boguslajeva – Aleksandar, kupio je talijanski otok Galinara koje se nalazi u Ligurskom moru, prenose talijanski mediji.

Hrvatski

Hrvatski reprezentativci dobri i u biznisu, u poslovnim vodama plivaju kao ribe

Dejan Lovren nije jedini hrvatski nogometni reprezentativac koji se uz nogomet bavi i biznisom. Vrlo aktivan na poslovnom terenu je i Ivan Rakitić. Popularni Raketa, kao i kolega mu Lovren, gradi hotel u Novalji, a uz to ima tvrtku kojoj je osnovna djelatnost trgovina, originalnog imena – Raketa d.o.o. Veznjak Milan Badelj ulaže novac, i to superuspješno, u startupove, napadač Mario Mandžukić iznajmljuje vilu na Braču, dok je lijevi bek Josip Pivarić direktor u građevinskoj firmi.

Hrvatski