Asocijacija poduzetnika Hercegovine

Asocijacija poduzetnika Hercegovine jedan od organizatora ovogodišnjeg Sajma srednjih škola

Tradicionalni Sajam srednjih škola Grada Mostara održan je jučer u zgradi Vlade Federacije BiH u Mostaru. Kao i prethodne godine Asocijacija poduzetnika Hercegovine (APH) bila je jedan od organizatora i partnera događaju. Svoju podršku APH dala je  kroz aktivnosti članica APH koje su se danas zajednički sa školama predstavljale.

Poduzeća koja su sudjelovala na samom sajmu su: Alfa Therm d.o.o., Hering d.o.o., JIM d.o.o., Restoran MM d.o.o., Hotel ADA, Stark d.o.o. i Spark d.o.o.

 

Hrvatski

NAJAVA OTVORENJA: Unija d.o.o. postala članica APH

U APH mrežu poduzetnika toplu dobrodošlicu žele još jednoj članici - Unija d.o.o. Poduzeće koje u 14 zemalja CEE regije nudi usluge računovodstva, revizije, obračuna plata i savjetovanja.

Svoju novu poslovnicu otvaraju i u Mostaru u petak 10.svibnja 2019. u 15:00 na adresa: ul. Dr. Ante Starčevića bb (u poslovnoj zgradi Integra) u Mostaru.

Više infomacija na o njima možete vidjeti OVDJE.

 

Hrvatski

Hajdučke Vrleti Blidinje - nova članica APH Poduzetničke mreže

Podršku u radu Asocijacije poduzetnika Hercegovine pružila je nova članica APH poduzetničke mreže ugostiteljski objekt HAJDUČKE VRLETI – u parku prirode Blidinje.

Priča o Vrletima seže u 1996. godinu, kada je jedan vizionar postavio sebi jasan cilj – stvoriti mjesto koje će nenametljivo postati stanica svim namjernim i slučajnim prolaznicima, i pozicionirati se u jedan od vodećih hercegovačkih restorana i hotela.

Hrvatski

Održano predavanje 'Zaštita osobnih podataka' u organizacije Asocijacije poduzetnika Hercegovine

U organizaciji Asocijacije poduzetnika Hercegovine danas je u 11:00 sati u restoranu Romanca, u Mostar održano besplatno predavanje "ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA".

 Predavanje su održale odvjetnica Amina Đugum i Selma Šehović, u suradnji sa odvjetničkim uredom Karanović & Partners Beograd.

Hrvatski

NAJAVA PREDAVANJA: "Zaštita osobnih podataka"

Asocijacija poduzetnika Hercegovine Vas poziva na besplatno predavanje "ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA"  04.travnja/aprila od 11:00,  u restoran Romanca,Mostar, odvjetnica Amina Đugum i Selma Šehović, u suradnji sa odvjetničkim uredom Karanović & Partners Beograd.

Ovo je izuzetna prilika i za širenje Vaših kontakata, umrežavanje s odvjetnicima u suradnji sa Karanović & Partners, koji se bave delikatnim temama i specifičnim slučajevima.  

Hrvatski

50 djevojčica u pratnji svojih nastavnika obišlo devet hercegovačkih poduzeća

Asocijacija poduzetnika Hercegovine kroz svoje članice i njihovu aktivnost pokušava pomoći mladim ljudima na način da im omogući prilike upoznavanja poduzeća iznutra.

Upravo zato, jučer je 50 djevojčica u pratnji svojih nastavnika/ica (ukupno ih 72) bilo u obilasku devet (9) hercegovačkih poduzeća, koja su im organizirala nekoliko sati aktivnog učenja i sudjelovanja u radu unutar poduzeća.

Hrvatski

Promocija deficitarnih zanimanja - suradnja prvi korak REDAH, Helvetas Inkubator Munja

S ciljem zajedničke suradnje, Asocijacija poduzetnika Hercegovine danas je imala čast ugostiti gospodina Svena Dominkovića, gospođu Snježanu Duričić predstavnike organizacije HELVETAS, gospođu Ajlu Gredu predstavnicu Prvog Koraka iz Konjica, gospodina Emira Kusturu predstavnika Munja inkubatora, te gospodina Himzu Tule predstavnika REDAH agencije.

Projekt „Moja Budućnost“ implementira razvojna organizacija HELVETAS iz Švicarske, uz podršku MedicorFoundation iz Lihtenštajna.

Hrvatski

APH zajedno sa Udrugom gospodarstvenika Posušje zajedno do boljeg poslovnog okruženja

U srijedu, 6. 3. 2019., u Intera TP u Mostaru održan je sastanak predstavnika Asocijacije poduzetnika Mostar (APH) i Udruge gospodarstvenika Posušje (UGP).

Tema sastanka bila je poslovno okruženje i ispitivanje mogućnosti zajedničkih aktivnosti ovih dviju udruga na poboljšanju uvjeta poslovanja u idućem periodu.

Hrvatski

Asocijacija poduzetnika Hercegovine prelazi u Intera Tehnološki park

"Pored već potpisanog Memoranduma suradnje u okviru projekta Europske poduzetničke mreže (EEN) sa Tehnološkim parkom Intera, veliko nam je zadovoljstvo najaviti kako od prvih dana Ožujka svoj ured selimo na drugi kat TP Intera", poručuju iz Asocijacije poduzetnika Hercegovine.

Do odluke su došli zbog želje da budu u samom središtu poslovnih događanja odnosno najatraktivnijoj lokaciji za poslovne subjekte u regiji.

Hrvatski

Gospodarska komora FBiH potpisala sporazum s Asocijacijom poduzetnika Hercegovine

Predsjednik Gospodarske komore Federacije BiH Marko Šantić i predsjednik Asocijacije poduzetnika Hercegovine Damir Vidačk potpisali su u petak u Mostaru okvirni sporazum koji će biti osnova za izradu akcijskog plana.

Kako je rečeno na svečanosti potpisivanja, akcijski plan odnosit će se na definiranje zajedničkog djelovanja kroz sektorske politike i zajednički definirane ciljeve koji se odnose na stvaranje boljeg poslovnoga ambijenta i povećanje domaćih i stranih investicija.

Hrvatski