aplikacije

Oprez! Ako imate ovu popularnu Android aplikaciju, obavezno je deinstalirajte

Provjerite skinute aplikacije i među njima pronađite CamScanner, vrlo popularnu aplikaciju za stvaranje PDF-a s više od 100 milijuna preuzimanja u Google Playu, piše tportal.

Da biste bili sigurni, deinstalirajte aplikaciju CamScanner s Android uređaja, jer je Google već uklonio aplikaciju iz službene Play Trgovine.

Undefined

Zanimljive aplikacije koje olakšavaju život

Mišljenja su različita i podijeljenja što se tiče prednosti i mana pojedinih aplikacija. U digitalnoj eri se javljaju, pored ovih klasičnih i učestalih, i zanimljive aplikacije koje vam mogu olakšati život. Akcenat je na tome da sve završavate iz fotelje i u komforu vašeg doma. Zato vam predstavljamo izbor zanimljivih aplikacija koje sadrže genijalnu ideju.

Hrvatski

Najbolje mobilne aplikacije za skeniranje dokumenata

Digitalno doba ubrzalo je život do granica koje nisu bile zamislive prije nekoliko godina, što znači da se tržište konstantno nadopunjava rješenjima koja će pratiti taj tempo. Stoga, ne čude brojne aplikacije za skeniranje dokumenata, koje pretvaraju pametni telefon u skener i čine također stvari koje su prije desetak godina bile nepojmljive.

Naravno, u cijelom moru onih koje nude skeniranje, postoje najbolje od najboljih i ovdje ćemo nabrojati njih pet.

1. Dropbox Business

Hrvatski

Kako uz pomoć aplikacija postati bolji u svom poslu?

Vrijeme koje provodite na telefonu obično smanjuje vašu produktivnost na poslu, ali ako ih upotpunite sa pravim aplikacijama, mobilni i tableti mogu biti baš onaj vjetar u leđa koji je potreban vašoj karijeri.

Aplikacije su postale važni stvaratelji imidža poslovnih ljudi, koji ih koriste ne da bi gradili virtualnu sliku o sebi, već da bi zaista na najbolji način iskoristili svoje vrijeme i potencijale.

Ovo je devet besplatnih programa koji vam mogu olakšati i posao i život.

Mint – upravlja vašim budžetom

Hrvatski