ARHITEKTURA I DIZAJN
Uz par savjeta do vlastitog ureda
Manager.ba/bizlife.rs Lifestyle 27 ožujka, 2020
Izvor fotografije:
bizlife.rs

Rad od kuće postao je ne samo trend u posljednjem dsetljeću, već i nužnost u uvjetima kada je “online” varijanta poslovanja jedina moguća. Tendencije suvremenog poslovanja sve više zahtijevaju da se dio posla obavlja i od kuće, pa je stoga potraga za idealnim komadima namještaja koji će nam priuštiti visok nivo udobnosti, estetike i praktičnosti znatno povećana.

 

Prvi izazov na koji nailazimo je veličina prostora u kome želimo da napravimo radnu atmosferu.

To može da bude dio dnevne ili spavaće sobe, ili pak zasebna prostorija, mjesto za cirkuliranje naše stvaralačke energije, odnosno, naš budući kutak za rad.

Prijedlog dizajnera enterijera Forma Ideale je da svakako biramo manje komade namještaja, po mogućnosti što funkcionalnije i svijetlih boja, kao što je kompjuter stol LIBER.

Svjetliji tonovi zidova su preporučljivi jer otvaraju prostor i odišu čistoćom i lakoćom, a kompjuter stol REY i otvorena polica MAURO, u bijeloj boji, idealno se uklapaju u preporučeni ambijent za buđenje kreativnosti.

Savršeno rješenje za studentske garsonijere ili radne sobe, kao male zasebne cjeline u većim stambenim prostorima, može biti i kompjuter stol u kombinaciji s malim, ali izuzetno funkcionalnim ležajem FANTASTICO PLUS, koji se transformira u udoban ležaj. 

Većoj funkcionalnosti prostora doprinose i zidne police pogodne za dodatno odlaganje, poput zidne polica MADRANO, a dok koloritni detalji bude inspiraciju, sobne biljke prigodnih dimenzija nas podržavaju u dobroj koncentraciji i jasnoći misli.

 

Iz Forma Ideale poručuju da pored izbora idealnih komada namještaja i pogodne dekoracije za našu kućnu kancelariju posebnu pažnju treba posvetiti stvaranju mogućnosti za što više dnevne svjetlosti, dodavanju, ako je potrebno, neophodne rasvjete, ali ne zaboraviti i redovno provjetravanje prostorija. 

O Autoru
Manager.ba/bizlife.rs