KOMPANIJA
Proljetno uređenje okućnice - Sajam d.o.o.
manager.ba arhitekstura i dizajn 26 travnja, 2022
Izvor fotografije:
manager.ba

Uredite svoje dvorište već ovog proljeća. Potrudite se da prostor u kojem boravite bude uređen elegantno, moderno ali i praktično!

 

Proljeće nam donosi više sunca i energije, priroda se budi i sve je ljepše, a budimo se i mi. U ovom periodu želimo da nešto mijenjamo, uređujemo, pospremimo i uljepšamo – da napravimo sklad sa prirodom. U takvim situacijama najčešće polazimo od vrta i same okućnice jer su oni ogledalo doma, a u narednim mjesecima upravo je to mjesto na kome ćemo provoditi sve više i više vremena.

Terasa i vrt nastavak su dnevnog boravka i uređujemo ih u skladu sa tim prostorom, elegantno, moderno, ali prije svega praktično. Obično za terase i vrt biramo Semmelrock ploče koje se bojama, dezenima i dimenzijama savršeno uklapaju u ostatak prostora a izražavaju naš lični stil. Ako ih upotpunite solarnim lampama, dekorativnim kamenčićima ili finim lajsnama dobijate finu i zaokruženu cjelinu.

Jedan od dijelova okućnice čiji identitet je podjednako važan je prilaz za automobile. Kada ga uređujemo vodimo računa da su površine čvrste i izdržljive, ali svakako i lijepe, pa za tu namjenu biramo Semmerlock opločnike.

Sajam d.o.o. je kompanija sa sjedištem u Banjoj Luci (Banjalučki velesajam) koja se bavi prodajom Semmelrock proizvoda. Kako bi kupci lakše izabrali željeni proizvod za njih je posebno uređen izložbeni vrt u kome mogu steći potpuni osjećaj i doživljaj kako izabrani opločnik ili ploča izgledaju kada se poslože. Više o kompaniji i asortimanu proizvoda potražite na www.blsajam.com.

O Autoru
manager.ba
Video
Specijalna bolnica Sv. Katarina
Centar za bolesti kralježnice - PLDD i kirurgija perifernih živaca
Specijalna bolnica Sv. Katarina
Dječja ortopedija – iskustvo pacijenta
Specijalna bolnica Sv. Katarina
Iskustva pacijenata