ARHITEKTURA I DIZAJN
Prekrasna lampa koja je osvojila Instagram!
Manager.ba/dominfo.ba Lifestyle 14 veljače, 2020
Izvor fotografije:
dominfo.ba

U posljednjih godinu dana instagramičnim interijerima je u potpunosti zavladao jedan specifičan model lampe koja svojim dizajnom neodoljivo podsjeća na palmu, a koja je oduševila javnost!

 

Ako još uvijek ne znate o kojem modelu je riječ, pripremite se za pravu dizajnersku poslasticu koju ćete poželjeti odmah!

Ovu glamuroznu lampu načinjenu od nojevog perja u originalu je osmislio britanski umjetnik i kolekcionar James Perkins za vlastitu kuću u Oxfordshireu. Od 2013. godine, od kada su gosti redovno počeli tražiti vlastite primjerke, Perkins započinje s proizvodnjom u velikoj i maloj veličini.

Danas je potražnja za ovom izuzetno stylish lampom ogromna, a često se upotrebljavaju i u marketinškim kampanjama poput one za Osborne & Little i Harrods. Lampa je u potpunosti načinjena od lijevane smole i mjedi, a ručno je dovršena zlatom ili tekućom broncom, i to u Perkinsonovu domu.

 

 

 

Lepršavo perje daje lampi elegentan i razigran izgled, a dostupna je u četrnaest različitih boja. Ova svjetleća palma s pernatim listovima zauzet će središnje mjesto u bilo kojem okruženju te unijeti dašak luksuza u svaki interijer.

Osvjetljenje je funkcionalan ukrasni alat svakog prostora i njegova se estetska funkcija nipošto ne smije podcjenjivati jer zaista može u potpunosti transformirati izgled prostora; pernate svjetiljke tako unose posebnu atmosferu i toplinu u dom čineći ga funkcionalnim i estetski udobnim.

 

 

 

 

 

 

Ove posebne lampe prava su umjetnička djela, a odlično će se uklopiti u svaki stambeni, ali i poslovni prostor. Isto tako, upotreba pernatih komada nije ograničena samo na svjetiljke, već se može koristiti za izradu prekrasnih ukrasa, zidnih dekora ili pak stylish nadstrešnica; mogućnosti su beskonačne!

 

 

(Fashion.hr)

O Autoru
Manager.ba/dominfo.ba
Video
VIDEO
Hrvatska pjevačica otkriva tajnu rasta La Piela za 500 posto u godinu dana
VIDEO
Mate Rimac: Poznat mi je osjećaj kad puno radiš, a ne znaš hoće li firma preživjeti do idućeg tjedna
VIDEO
Život je igra! Kako pobijediti? | Velimir Srića | TEDxUniversityofZagreb