ZDRAV MENADŽER
BIOREZONANCA: Frekvencije u službi zdravlja
Jasna Frljak Lifestyle 20 prosinca, 2018

Tko o čemu, svijet o biorezonanci...

Autorica ovog članka Jasna Frljak, magistrirala je u oblasti organske kemije u Češkoj Republici, na pronalaženju potencijalnih lijekova novije generacije za liječenje malignih oboljenja. S obzirom na veliku ljubav prema pravilnoj, kvalitetnoj i zdravoj ishrani, odlučila je upisati još jedan magistarski studij i to iz oblasti nutricionizma. 

Zbog toga se i pridružila BIOfan timu jer je to koncept zdrave priče koja se zaista i živi!

Posjeduje i certifikat za biorezonantnog terapeuta što otvara nove mogućnosti. Svakako je idealna nadopuna postojećem znanju i jednostavno, omogućuje davanje individualnih savjeta o ishrani i suplementaciji. 

“Vjerujem da su edukacija i podizanje svijesti o svim ovim temama, pogotovo važnost korištenja certificiranih organskih proizvoda, naša obveza. Zbog toga, kroz ovakve tematske članke, rado dijelimo recepte i savjete.” – ističe Jasna. 

Biorezonanca je moderna metoda dijagnostike i terapije koja se temelji na elektromagnetnim valovima. 

Dijagnostika i terapija vrše se na najsuvremenijem njemačkom biorezonantnom aparatu kvantne medicine - BICOM.

Aparat je dizajniran od strane najpouzdanijeg svjetskog proizvođača i lidera u proučavanju biopotencijala organizma Regumed iz Njemačke.

Fascinantna je činjenica da se aparat proizvodi već preko 30 godina, te da postoji preko 17.000 BICOM aparata u 90 zemalja širom svijeta. 

 

 

Dijagnostika i terapija po mjeri 

 

Prvi korak je dijagnostika gdje aparat pomoću specijalnog elektronskog filtra razlikuje fiziološki „zdrave” signale tijela od patoloških „bolesnih”.

Dijagnostika traje 30 minuta i možemo reći da je prinicip sličan mjerenju EKG signala i elektroakupunkture.

Drugi korak je terapija gdje se ti patološki signali u uređaju inverzuju u fiziološke signale i kao takvi se vraćaju u tijelo osobe.  

Biorezonantna terapija ublažava simptome, pomaže pri izlječenju bez štetnih nuspojava, te jača normalne fiziološke funkcije i imuni sistem organizma.

Organizam se “resetira” i vraća u svoje prirodno stanje.

Za jednu BICOM terapiju dovoljno je izdvojiti 45 minuta. Terapije su ugodne, bezbolne i opuštajuće.

Biorezonantna tehnologija radi samo sa pacijentovim signalima i zato se kaže da su to - dijagnostika i terapija po mjeri. 

 

Kada je biorezonanca korisna?

 

Najčešće indikacije za pregled i terapije su: kožni problemi, disajne smetnje, digestivne smetnje, sve vrste alergija, intolerancija na hranu, kardiovaskularne smetnje, endokrinološke bolesti i metabolički poremećaji.

Uz biorezonancu uspijevamo zaviriti u svaki kutak našeg tijela i dobiti važne informacije o energetskom stanju cijelog organizma (koji organi su izvan ravnoteže, koja su mjesta u tijelu gdje su prisutni mikroorganizmi i da li je tijelo preopterećeno toksinima). 

 

Slučaj zvani - intolerancija na hranu 

 

 

Ukoliko se radi “samo” o intoleranciji na hranu, dovoljno je da se detektirane namirnice isključe iz ishrane u periodu od tri mjeseca.

Uz pridržavanje nutritivnih savjeta terapeuta i individualno prilagođenu ishranu, tijelo dobiva ono što mu je potrebno, dodatno će se odmoriti, senzibilnost prema određenoj namirnici će se dovesti pod kontrolu, a ista će se postepeno uz konsultaciju sa terapeutom moći vratiti u jelovnik. 

 

Individualnost se prepoznaje

 

U sklopu savjetovanja o zdravoj, kvalitetnoj i individualnoj ishrani putem biorezonance možemo odrediti i koju vrstu suplemenata vaš organizam baš u datom trenutku treba.

Nema potrebe da istražujete samostalno, a iskoristivost suplementacije će biti 100%. 

 

Napomena 

 

Informacije u članku nisu zamjena za profesionalni medicinski savjet.

Uvijek je poželjno konsultirati se sa svojim liječnikom, najbolje onim koji je upoznat sa metodom biorezonance.

Ukoliko želite više znati o biorezonanci, nazovite 061/593-000 ili posjetite FB stranicu: Biorezonanca Visoko – BioR zona u službi zdravlja . 

Provjerite da li bi Vam bio potreban test intolerancije na hranu!

1. Jeste li u kratkom vremenu dobili kilograme?

2.  Imate li osjećaj nadutosti poslije jela?  

3. Patite li od zatvora ili dijareje?

4. Jeste li pospani poslije jela?

5. Imate li crvenilo kože, svrab, astmu?

6. Zadržavate li tekućinu ili natičete?

7. Jeste li hronično umorni?

8. Imate li bolove u stomaku?

9. Imate li migrene, glavobolje, nesanicu?

10. Ne možete smršaviti?

Ako imate tri i više pozitivnih odgovora, obvezno preporučujemo da uradite test!

mr.sc. Jasna Frljak

Autor opis: 
Magistrirala u oblasti organske kemije u Češkoj na pronalaženju potencijalnih lijekova za liječenje malignih oboljenja. Na magistarskom je studiju iz oblasti nutricionizma. Posjeduje certifikat za biorezonantnog terapeuta. Dio je BIOfan tima.
Slika autora: 
O Autoru
Jasna Frljak