tešanj

Kada imate viziju i dovoljno znanja, prilike se same nameću

Alumax d.o.o. Tešanj osnovan je prije 10 godina, i jedan je od vodećih domaćih proizvođača sa uslugom ugradnje ALU i PVC stolarije, roletni i ograda. U poslovnom sistemu ALumaxa djeluje i PV Construction d.o.o. iz Celja u Sloveniji. Trenutno Alumax proizvodi oko 50 prozora na dan, a s novom tvornicom koja će uskoro biti otvorena, kapacitet će biti povećan na 200 – 240 prozora dnevno. 

Hrvatski

Najbolji su oni koji žele praviti korak više

 

Mahmut Galijašević na čelu je kompanije MANN+HUMMEL BA Tešanj od 2014. godine. Aktivan je u Poslovno-ekonomskom savjetu pri Ekonomskom fakultetu u Sarajevu, član je NO Privredne komore Zeničko-dobojskog kantona i predsjednik Udruženja njemačkog gospodarstva u BiH.

 

Akademsko zvanje strojarskoga inžinjera stekao je 2002. godine na Strojrskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu na odsjeku Proizvodne tehnike i kibernetika.

Hrvatski

Svojim asortimanom opremili preko 400 ustanova za djecu i odrasle s poteškoćama u razvoju, domova zdravlja, škola i vrtića

ASCOM iz Tešnja već 18 godina svojim poslovnim partnerima omogućava uskladiti poslovanje s najsuvremenijim trendovima na tržištu. Bave se prodajom informatičke i office opreme pod sloganom "podrška modernom poslovanju".

 

Lideri su na tržištu kada je u pitanju logopedska oprema, asistivna tehnologija i opremanje senzornih soba.

Hrvatski