TRAŽIŠ POSAO?
UMORNI STE OD TRAŽENJA POSLA? Novi natječaji su tu i čekaju vaše prijave!
Manager.ba BiH 27 veljače, 2018

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom. No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba.

1. VODITELJ PRODAJE

DEKRA zapošljavanje d.o.o. je kompanija specijalizirana za pružanje usluga posredovanja u zapošljavanju. Osnovana je od strane društva DEKRA Arbeit GmbH iz Stuttgarta, a kao dio internacionalne korporacije DEKRA SE koja broji 39.000 zaposlenih i ima urede u više od 50 država svijeta.

Za potrebe klijenta Vinogradi Nuić d.o.o. Ljubuški, renomiranog proizvođača visokokvalitetnog grožđa, koji postiže vrhunsku kvalitetu vina provjerenim metodama pomoću moderne tehnologije, traži se odgovorna, komunikativna i angažirana osoba, spremna na ostvarenje rezultata na poziciji: Voditelj prodaje (m/ž).

Mjesto rada: Ljubuški

Pripremite potrebnu dokumentaciju i aplicirajte na otvoreni natječaj do 06. ožujka 2018. godine.  

2. ŠEF CENTRA

Privredno društvo X-Express d.o.o. Banja Luka koje obavlja djelatnost pružanja usluga iz oblasti transporta, poštanskih i kurirskih usluga, zbog konstantnog porasta svojih aktivnosti raspisuje natječaj za radno mjesto: Šef centra (m/ž). 

Ako ste zainteresirani za ovaj posao, imate mogućnost rada u velikoj regionalnoj kompaniji, stimulativna primanja, rad na puno radno vrijeme uz probni rad od 3 do 6 mjeseci, kao i mogućnost napredovanja i profesionalnog usavršavanja.

Lokacija: Banja Luka

Natječaj je otvoren do 07. ožujka 2018. godine.

3. MENADŽER/VODITELJ PRODAJE

Tvornica madraca i kreveta Nobil iz Nove Bile kod Travnika otvara poziciju Menadžera prodaje (m/ž) na lokaciji Nova Bila - centrala.

Od novog uposlenika se očekuje unaprjeđenje postojećih prodajnih kanala i uspostavljanje novih, održavanje komunikacije sa kupcima, terenski rad i obilasci maloprodajnih objekata, kao i bliski rad sa poslovnicama.

Lokacija: Travnik

Priliku za prijavu imate do 16. ožujka 2018. godine. 

Povezani članci

1

2

Video
MOTIVACIJA
Zašto samo 1% ljudi uspije u onome što zamisli?
KOLIKO SMO NAPREDOVALI?
FANTASTIČNA INDUSTRIJSKA REVOLUCIJA: Povijesni period obilježen uspjesima i preokretima
TRGOVAČKI LANAC JOHN LEWIS
Božićna reklama koja osvaja na prvu