"NAŠE PUTOVANJE POČINJE"
SFERA: Edukativno druženje trudnica u Banja Luci
Manager.ba BiH 15 prosinca, 2018

Više od stotinu trudnica u Banja Luci je u srijedu, 12.12.2018. godine uživalo u edukativnim predavanjima i zanimljivom sadržaju koji su pripremili organizatori.

Naime, organizator projekta Edukativno druženje s trudnicama ''Naše putovanje počinje'' je mostarska kompanija Sfera u suradnji sa Klinikom Medico S, a cilj je educirati buduće mame i ponuditi im mogućnost direktne komunikacije s doktorima i predstavnicima brendova.

Događaj je održan u hotelu Jelena, te pored edukativnih predavanja, okupljene trudnice su imale priliku posjetiti štandove sponzora i partnera druženja, upoznati se sa njihovim proizvodima, te direktno komunicirati.

 

 

Svaka trudnica je na poklon dobila časopis Roditelj, jedini stručni specijalizirani časopis za uspješan odgoj djece u BiH, čiji je izdavač Sfera, te vrijedne poklone i nagrade sponzora i partnera projekta.

Partneri druženja su: Medimpex sa proizvodima Mollers, Džajić commerce sa proizvodom Hamanek, Nectar sa brendom Frutek, Pharma S, Nobel Corporation, te Sarajevski kiseljak sa proizvodom MgMivela.

Sponzori: Pampers, Nifty, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Aptamil, A-Twin sa proizvodom Child Life, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Berlin-Chemie sa proizvodom Anaftin Baby i Espumisan L, Tosama sa proizvodima To.To, Farmaduks sa proizvodima MAM, Forever Living, te Sebamed.

 

 

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, te sve zainteresirane trudnice se mogu prijaviti online putem facebook stranice Roditelj.

Naredno druženje zakazano je za Mostar, a projekt se održava svaki mjesec, kvartalno po gradovima; Mostar, Sarajevo i Banja Luka.

Povezani članci

1

2

Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo