TRAŽIŠ POSAO?
Pronađi savršeno radno mjesto i predaj se poslu koji voliš!
Manager.ba/Posao.ba BiH 28 studenog, 2017

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom. No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba.

1. RUKOVODITELJ HR ODJELA

Merkur BH osiguranje d.d. Sarajevo, društvo za osiguranje u 100% vlasništvu najstarijeg osiguravajućeg društva Republike Austrije Merkur Versicherung AG iz Graza sa preko 217. godina dugom tradicijom, u cilju održavanja visoko kvalitetnog nivoa skrbi o svojim osiguranicima kao i adekvatne podrške daljem razvoju poslovanja raspisuje Oglas za prijem u radni odnos na radno mjesto: Rukovoditelj HR odjela.

Ova radna pozicija nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme nakon probnog rada, rad u profesionalnom radnom okruženju, adekvatnu tehničku i materijalnu podršku, kao i mogućnost profesionalnog usavršavanja.

Prijaviti se možete do 04. prosinca 2017. godine. 

2. KEY ACCOUNT MANAGER

Europa lijek d.o.o. je ambiciozna multinacionalna kompanija koja se bavi pružanjem dodatnih usluga u svijetu farmacije. Na tržištu BiH smo aktivni od 2011. godine.

Ukoliko ste zainteresirani za rad u mladom i ambicioznom timu, otvoreni za stjecanje novih znanja i usavršavanje, predani poslu, disciplinirani, ali u isto vrijeme i kreativni u radu, prijavite se za sljedeće otvoreno radno mjesto: Key account manager za medicinski marketing.

Više informacija o ključnim zadacima, te kvalifikacijama i potrebnom iskustvu, pronađite na ovom mjestu.

Priliku za prijavu imate do 07. prosinca 2017. godine.

3. PRODAJA/MENADŽER PRODAJE 

NEX Studio d.o.o. je u potrazi za menadžerom prodaje. 

Ako ste dinamična osoba usmjerena na ostvarivanje rezultata i imate znanja iz područja medija, sposobnost stupanja u kontakt s nepoznatim ljudima kojima želite prezentirati i prodati kvalitetne usluge s punim integritetom, pročitajte tražene uvjete i obveze i prijavite se na Natječaj koji je otvoren do 23. prosinca 2017. godine. 

Povezani članci

1

2