SPARK
Predstavljanje prestižne Chevening stipendije u SPARKu
Manager.ba BiH 01 listopada, 2018

Tko želi provesti godinu dana u Velikoj Britaniji studirajući, i to besplatno, uz sve pokrivene troškove u vrijednosti od 55.000 KM?

Dođite na Predstavljanje prestižne Chevening stipendije, upoznajte britanskog ambasadora i saznajte sve o ovoj vrijednoj stipendiji.

Srijeda, 03. listopada 2018. godine s početkom u 15:30, Spark Mostar. 

Broj mjesta je ograničen na 20 - prijavite se na http://bit.ly/2DBazqh.

Chevening Scholarship je program globalnog stipendiranja od strane Vlade Velike Britanije (British Embassy Sarajevo), koju financiraju Ured za strane i državne službe (FCO) i partnerske organizacije.

Ove prestižne stipendije nude mogućnost jednogodišnjeg pohađanja magisterija na bilo kojem od vodećih sveučilišta u Velikoj Britaniji, a dodjeljuju se izvrsnim studentima ili budućim liderima diljem širokog spektra područja.

Program pruža jedinstvenu priliku za sutrašnje lidere da izgrade globalnu mrežu kontinuiranog profesionalnog značaja te uspostave društvena, kulturna, akademska ili komercijalna partnerstva s Velikom Britanijom.

Prijave za program "Chevening stipendije 2019./2020." su otvorene, a ako želite saznati više informacija o prijavama i samom programu, dođite u SPARK (Mostar), u srijedu, 3.10.2018. u 15:30.

Imat ćete priliku uživo pričati s predstavnicima Chevening programa, kao i sa prethodnim stipendistima koji su proveli godinu dana na masteru u Velikoj Britaniji.

Svoje mjesto možete rezervirati popunjavanjem kratke forme na dnu teksta. 

Prijave za #Chevening stipendiju se podnose online na www.chevening.org/apply i rok za prijave je 6.11.2018. u 12:00 GMT.

Prijave primljene nakon tog datuma neće se obrađivati.

Podnositelji prijava trebaju pročitati online upute i pokazati kako ispunjavaju kriterije odabira Cheveninga prije podnošenja zahtjeva.

Ako imate dodatnih pitanja o programu, pošaljite ih putem web stranici www.chevening.org/contact-us.

Povezani članci

1

2

Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce