KOMPANIJE
Počeli Dani otvorenih vrata u konjičkom SurTec-Eurosjaju
Manager.ba/Akta.ba BiH 13 travnja, 2018

U firmi SurTec-Eurosjaj 12. travnja 2018. godine su počeli Dani otvorenih vrata, koji će trajati do subote 14. travnja do 17 sati.

Jasmin Badžak, direktor kompanije za poslovni portal Akta.ba je kazao kako posjetioci u ova tri dana mogu posjetiti sve proizvodne pogone i upoznati se sa 21 tehnologijom površinske zaštite metala, kao što su cinčanje, hromiranje, niklovanje, toplo cinčanje i  najnovije tehnologije kataforeznog lakiranja.

"Firma je u pozitivnoj ekspanziji i dosta kupaca sa kojima se susrećemo na sajmovima nisu obilazili naše pogone, te smo se odlučili da u vrijeme održavanja Mostarskog sajma organiziramo Dane otvorenih vrata upravo jer dosta naših klijenata ide tamo, a Konjic i SurTec-Eurosjaj su jedna od stanica gdje mogu svratiti, upoznati se sa firmom, tehnologijama, proizvodima", kazao je Badžak.

U okviru Dana otvorenih vrata organizirana je i posjeta Titovom bunkeru ARK, druženje sa uposlenicima uz piće dobrodošlice i zakusku. 

"Svi naši sadašnji i potencijalni kupci su dobrodošli", kazao je Badžak te pozvao sve da dođu u Surtec-Eurosjaj na druženje.

Kako ova kompanija nikad ne staje, i ova godina kaže Badžak donosi nove pozitivne priče, investicije, radna mjesta, ali i nova tržišta.

Povezani članci

1

Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo