5. SARAJEVO MARKETING SUMMIT
Jeste li spremni za marketing (R)evoluciju?
Manager.ba 15 listopada, 2018

Neminovna je potreba za drugačijim iskustvom na konferencijama jer se marketing i sam mijenja iz dana u dan.

Iz tog razloga već petu godinu zaredom In Academy i Finance Academy organiziraju najveći Marketing Summit u regiji koji je do sada privukao više od 1.950 poslovnih ljudi, vrsnih marketing stručnjaka.

Na ovom prestižnom marketing događaju, koji se održava 8. studenog/novembra 2018. godine u Hotelu Hills u Sarajevu, i ove godine će sudjelovati istaknuti eksperti iz poslovnog svijeta, marketinga i tržišnih komunikacija, koji sa sobom donose još više znanja, novosti, ideja i novih otkrića. 

Upoznajte se s novim dinamičnim marketingom. Investirajte jedan dan i uključite se u marketing (R)evoluciju.

Dođite po nove ideje.

Razmislite kako možete biti još bolji u poslu kojim se bavite.

Dobrodošli na najveći skup marketara u BiH.

Praktične primjere i rezultate marketinških strategija na internacionalnim, regionalnim i lokalnim tržištima, između ostalih, prezentirat će predstavnici uglednih kompanija kao što su: New Frontier Group, Uniqua, Panvita, NIS Gazprom, Sberbank.

Glavni govornik ove konferencije je gospodin Huib van Bockel, čovjek koji je napravio revoluciju u Red Bull kompaniji, čija uloga je bila ključna u tranziciji biznisa energetskih pića na biznis sa medijima. 

Na petom Marketing Summitu Van Bockel će govoriti o tome kako započeti marketing (R)evoluciju. 

Stoga, ne propustite priliku da se na 5. Sarajevo Marketing Summitu uvežete s preko 500 sudionika, predstavnika uspješnih bh. kompanija i regionalnih kompanija, eksperata iz marketinga i poslovnog svijeta.

 

 

PRIJAVI SE na: www.marketing-summit.ba
 

Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo